Aynen aynen öyle ayran bile söylemez mfde 2 amiralle kapışmış adama.Kafasına enteiyi yiyince görür ayranı.Ben Luffy ve ana karakter macerasıniçin şunu anlıyorum seride.Ace'in macera dahil tamamen bir kopyası.Normalde kk olmasına evren şartları izin vermeyecekken yürü ya kulum diyerek kk yapacağı isim luffy.Gerçeklerde potansiyel de olsa bunu denerken ölürsün ama Oda'nın masalında arkadan kalemin desteğini vererek hayallerde kk olabilirsin.2 yıl eğitim bile bu destek etkisi ile zaten.Sanırım bunu anlatmaya çalışıyor o yüzden benzerlikler fazla.
Entai hahahah
Çakmak gazına mı yanacak Luffy? Gear 4 Snakeman'ken? Lütfen abi lütfen. Millet nasıl Kata'yı yakalayamıyorsa Ace'e olacak olan o. Luffy armamentte üstün, gözlemde üstün, meyvesini kullanmada üstün, fiziksel güç olarak bir şey demeyeyim sallamış olurum. Luffy'nin şu an Ace'den üstün olmadığı tek bir şey yok. E. Oda daha yeni yakın "en güçlü aile/organizasyon Kocanalar'da" demedi mi? 3 tatlı komutanın ikisini indirdi, biri de Kocana'nın sağ kolu olan,1 milyar ödüllü Katakuri. Dövüşün başında dengi olmasaydı da dövüşün sonunda gördük. Ace de öyle 550 milyon ödülü alıp dondurmuş falan değil, eti butu o çocuğun, önce Ace gitsin WBler'in en güçlü 3'lüsüne girsin, ondan sonra yeni imparatora rakip olabilir. Yazarın kalemi diyorsun bir de, Luffy'i başta öyle yazan kendisi zaten, ne kadar absürt konuşmuşsun yahu.