Madem onlar handikap değildi demeye getiriyorum neden önceki mesajlarda şunları yazdım bi açıklarsan gerçekten çok memnun olucam.
Bak o handikaplara Aka'nın 1-2 magma yumruğu eder demişim ki tesadüfe bak aynı şekilde bir önceki mesajda WB'yi asıl öldüren Aka'dan aldığı darbelerdir de demişim.Evet WB'yi asıl öldüren darbeler Aka'dan aldığı darbelerdir demiş ve o handikapı da Aka'nın 1-2 yumruğu eder demişken nasıl sözü o handikaplar etkisizdi demeye getirmiş oluyorum ? Söz sende.
O sözde de arkadaş ''Mangaka WB'nin yaralarıyla bir fikir veriyor'' tarzı bir şey dedi bende ''Mangakanın WB'yi o yaralarla savaşa sokup sokmamasına takılmıyorum'' diyerek arkadaşın bahsettiği gibi bir fikir vermiyor demek istedim.Ha tamam benim dediğimi anlamamış olabilirsin bu normal bir şeyde mesajlarımı okumayıp,bilmeden nasıl bu kadar kesin hüküm verebiliyorsun ?
Tartıştığın arkadaş bende engelli olduğu için söylediği şeyleri görememişim. Anladığım kadarıyla handikap olarak kabul ediyorsun ama akanın 1-2 yumruğuyla eş değer görüyorsun (katılmıyorum). Neyse hararetli tartışma'nın da anlamı yok aslında tamamen varsayımlarla konuşuyoruz. Ben sadece kılıç ve silah yaralarının handikap kabul edilmemesine karışmıştım. MF arcı tartışmalarını hiç sevmiyorum zaten her yerden bir dengesizlik akıyor.