Aynen ya kadın toz duman oldu birden öpücük mü attı artık ne yaptıysa onu da göstermediler halaHarbi ona ne oldu ya :/ Öpücükten sonra utanıp kaçtı herhalde
Aynen ya kadın toz duman oldu birden öpücük mü attı artık ne yaptıysa onu da göstermediler halaHarbi ona ne oldu ya :/ Öpücükten sonra utanıp kaçtı herhalde
Güçle alakalı değil demem, WB'nin onun gücüne çok da ihtiyacı yok anlamında. Benim fikrim Ace'in taa ilk başlardan beri Luffy'nin olacağına inandığı yönde. Çünkü çocukluk yıllarına yönelik o kadar fb gösterildi. Sadece dram kasayım diye değildi onlar. Mf'de Ace sadece kalbinde olanı itiraf ettiTanıdığım en güçlü adam diyor Arabasta'da WB için.
Bence Marineford'da Luffy'nin iradesini gördükten sonra böyle düşünüyor. Baştan beri olmamasının sebebi bu.
Aynı şekilde Caesar'da yok. Halı ile birlikte Caesar'ı falan bulmaya çıkmıştır belkide.Pudding nerde pudding.
Yorum farkıSelim aliskindir hikaye çizmeye. Dressrosa'dan beri..
Sebebi bu Bu tür sayılar inandırıcılığı arttırıyor.O ne öyle bir buçuk porsiyon yada bol ekmekli döner gibi
Yonko > Amiral !! Madem Amiraller o kadar güçlü niye Yonkoları yok etmiyorlarYonkou=amiral yazdıracağız !!
Aynen. Bohçamı hazırlayıp geliyorum kocacım demiştir kesin. Tayfayla kaçacak bu kızAynen ya kadın toz duman oldu birden öpücük mü attı artık ne yaptıysa onu da göstermediler hala
Hep söylüyorlar da o yüzden Kızıl Köpek karargâhı G1'e taşıdı ama henüz icraat yok gibi. Kolay değil zaten o işler hurra diye düşmana dalmak.@kuroashi.no.sanji1993 zevk meselesi.
Oda olmadığım için kalbindekini bilemem Çok da önemli değil zaten.Güçle alakalı değil demem, WB'nin onun gücüne çok da ihtiyacı yok anlamında. Benim fikrim Ace'in taa ilk başlardan beri Luffy'nin olacağına inandığı yönde. Çünkü çocukluk yıllarına yönelik o kadar fb gösterildi. Sadece dram kasayım diye değildi onlar. Mf'de Ace sadece kalbinde olanı itiraf etti
Takıldığın şey bu yani.Bunun bir hikaye ve manga olduğunu unutuyorsunuz.Ace ana karakter olsa o 3 günde shabondye gelecekti Luffy uzun sürede varacaktı.Kimin üzerinden anlatırsa aynı şekilde yıllara yayacak hali yok mangakanın.Ace yola çıktıktan yıllar sonrasında Shabondy'e varabiliyor. Ace'in olduğu yaştan daha küçük yaşta Luffy Katakuri'yi indiriyor. Aslında her şey ortada görünüyor anlatmaya gerek yok da biz anlatıyoruz.
Yonkoular adam olsa 4 tane olmazlar.Hep söylüyorlar da o yüzden Kızıl Köpek karargâhı G1'e taşıdı ama henüz icraat yok gibi. Kolay değil zaten o işler hurra diye düşmana dalmak.
Oda olmadığım için kalbindekini bilemem Çok da önemli değil zaten.
Pek sanmıyorum ama belki anasını durdurmaya gitmiş olabilir.Aynı şekilde Caesar'da yok. Halı ile birlikte Caesar'ı falan bulmaya çıkmıştır belkide.