Tabi ki görür her türlü sonuçta o BM hesabı kapanmadı dahaOnu bunu bilmem. Bu Zoro Big Mom'ı görecek!!! (Gören de anası sanar )
Zoronun kayıp anası çıksın da gör sen
Charlotte zoro ıyy düşüncesi bile iğrenç
Tabi ki görür her türlü sonuçta o BM hesabı kapanmadı dahaOnu bunu bilmem. Bu Zoro Big Mom'ı görecek!!! (Gören de anası sanar )
Sen içini ferah tut, Zoro Ryuma'nın soyundanmışTabi ki görür her türlü sonuçta o BM hesabı kapanmadı daha
Zoronun kayıp anası çıksın da gör sen
Charlotte zoro ıyy düşüncesi bile iğrenç
500 milyonluk adam kapak hikayelerinin renkli halleri Ray ayrıntısı iyiymiş
Bu tamamen fan çalışması mıydı mangada dressrosa sonrası sahneler değil miydi ?
Özellikle altta Ray dikkatimi çekti eliyle 5 işareti yapmış sırf bunun için attım. Sanırım o fanart kısmı ama iyi tesadüf olmuş mu desem sonradan yapmadılarsa.
Hatırladım da bazılarını unutmuşum.Rayleigh resmen 5 diye sinyali vermiş.Doflamingo family yenilince Luffy orada 5. imparator oldu zaten.Birde forumda gömen gömeneydi aile çöp diye. :/ Evet çöpmüş cidden.500 milyonluk adam kapak hikayelerinin renkli halleri Ray ayrıntısı iyiymiş
Bunu bile Dof'a bağladın yaHatırladım da bazılarını unutmuşum.Rayleigh resmen 5 diye sinyali vermiş.Doflamingo family yenilince Luffy orada 5. imparator oldu zaten.Birde forumda gömen gömeneydi aile çöp diye. :/ Evet çöpmüş cidden.
AynenHatırladım da bazılarını unutmuşum.Rayleigh resmen 5 diye sinyali vermiş.Doflamingo family yenilince Luffy orada 5. imparator oldu zaten.Birde forumda gömen gömeneydi aile çöp diye. :/ Evet çöpmüş cidden.
Sence neden bağladım.Aile yenilgi aldıktan sonra bunlar gösterildiği için olabilir mi mesela ? Rayleigh bu haber sonrası 5 işaretini çakıyor.Bunu bile Dof'a bağladın ya