Evet değiştirdim sanırım avatardan dolayı millet beni çocuk sanıyor.Yok üslubunla ilgili değildi, avatarından dolayı olan hissiyatımı söyledim sadece Gerçi değiştirmişsin şimdi avatarı, bu daha güzel olmuş.
Evet değiştirdim sanırım avatardan dolayı millet beni çocuk sanıyor.Yok üslubunla ilgili değildi, avatarından dolayı olan hissiyatımı söyledim sadece Gerçi değiştirmişsin şimdi avatarı, bu daha güzel olmuş.
Robin'i unutuyorsunuz onepiece in anahtarı Robin olacakBu arc yaptıkları yetiyor zaten. Zoroya gelince zaman atlamasından sonra yaptıkları benim için Brookun çeyreği etmez. Luffy kk olunca da bakarız geçmişe, olmayan şey üzerinden diyecek bi şey yok, beklentidir o anca.
Savaşlarda ve zor durumlarda en çok katkıyı Luffyden sonra Sanji yaptı baştan bu yana. 3. de Zorodur. Naminin de yaptıkları az buz değil.
Ama işlev olarak Rafteli bulmada Nami epey ön plana çıkacaktır. Diğerleri sadece kendi alanlarında da gerekeni yapsa yeter. Dövüşürler de zaten. Jinbei gibi bi tecrübe de katıldı.
Neden acaba? @amanedenGemileri kül oldu neyin derler.
Avatarını görünce tekrar farkettim de bu Sanjinin elleri niye bu kadar büyük la?
Yemek yapmaktan elleri şişmiş olabilir :/Neden acaba? @amaneden
One Piece oRobin'i unutuyorsunuz onepeace in anahtarı Robin olacak
Mantıklı.Yemek yapmaktan elleri şişmiş olabilir :/
Robin mi? çıksa şaşırmamOne Piece o
Onepeace değil One Piece.Robin mi? çıksa şaşırmam
Neden acaba? @amaneden
Yemek yapmaktan elleri şişmiş olabilir :/
Eller nasır tutmuş ama yemekten mi? Bilemedim.Mantıklı.