Benimle alaycı bir tavırla konuşmazsan sevinirim.Doğru cevap verdiniz ve bizden kayseri pastırması kazandınız.
Benimle alaycı bir tavırla konuşmazsan sevinirim.Doğru cevap verdiniz ve bizden kayseri pastırması kazandınız.
Kuma'nın bilinci öldü, meyvenin bağlı olduğu beden yaşıyor. Bitkisel hayat gibi düşün, teknik olarak yaşıyor bitkisel hayata giren kişiler. Bir de meyvesi sürekli aktif olduğundan kullanmasının önünde de zihinsel bir engel bulunmuyor. Cyborg beynine, Kuma'nın teknikleri yüklenmiştir ve durum analizine göre de teknikleri kullanıyordur.Birde kuma öldümü, öldüyse meyvesini nasıl kullanıyor ?
Alay etme anlamında yazmamıştım benim teşekkür etme şeklim böyle neyse özür dilerim bundan sonra teşekkürler der geçer giderim.Benimle alaycı bir tavırla konuşmazsan sevinirim.
Hani seni daha önceden tanımadığım için bir sohbetimde olmadığı için öyle sandım kusura bakma günahını almisim biraz.Alay etme anlamında yazmamıştım benim teşekkür etme şeklim böyle neyse özür dilerim bundan sonra teşekkürler der geçer giderim.
Yok önemli değil olur böyle şeyler zaten yanlış anlaşılma benim suçum zaten.Hani seni daha önceden tanımadığım için bir sohbetimde olmadığı için öyle sandım kusura bakma günahını almisim biraz.
Benim üslubumda sorun var daha çok sanırım.@katakuri1907 avatarın yüzünden senin mesajlarını okurken, avatarındaki gibi bir çocuğun mesajları pc başında klavyeyi kıra kıra yazıyormuş gibi geliyor.
Kardeşim bi problem yok uslubunda bende biraz alınganlık ettim heralde ama bundan sonra alıştık ve tanıştık bi problem yok yani.Benim üslubumda sorun var daha çok sanırım.
Tamam o zaman.Kardeşim bi problem yok uslubunda bende biraz alınganlık ettim heralde ama bundan sonra alıştık ve tanıştık bi problem yok yani.
Yok üslubunla ilgili değildi, avatarından dolayı olan hissiyatımı söyledim sadece Gerçi değiştirmişsin şimdi avatarı, bu daha güzel olmuş.Benim üslubumda sorun var daha çok sanırım.