Bence iyi oldu kitlendi, Mihawk'ın belli bir aksiyonunu falan görmeden böyle konuların açılması anlamsız@Smoker Mihawk vs Big Mom konusunun kilitlenme sebebi nedir?
bende anlamadım heralde big momun yanında zeus varmı yok mu onu belirtmediğimden de ben not düşmez isem herkes anlar diye düşündüm ikiside elinde ne varsa o düzeltirdik ama hemen kilit yedi malesef@Smoker Mihawk vs Big Mom konusunun kilitlenme sebebi nedir?
"Konu saçmalik" sebep bu yani. Daha fazlasına gerek mi var?@Smoker Mihawk vs Big Mom konusunun kilitlenme sebebi nedir?
Animeden moralim bozuk kendine dikkat et diyordu da mangayı hatırlamıyorum. Kaçıncı bölümdü?Animede de böyle diye biliyorum ama. Bu konu beni aşar babaya danışmak lazım. @kuroashi.no.sanji1993 mangada ve animede nasıl geçiyor bu diyalog?
Teşekkürler. 570. Bölüm mangada da.Animeden moralim bozuk kendine dikkat et diyordu da mangayı hatırlamıyorum. Kaçıncı bölümdü?
Adamın gösterdiği güç 5. Tümen ile denk. Onu geçemiyorken neye bakarak Yonkou ile vs attiriyorsunuz?bu vs ye saçmalık falan diyorsunuz da herkes sizin gibi düşünmüyor ama her şeyi biliyormuş gibi eminsiniz umarım her şey belli olduğunda yine burada olursunuz.