Git bi elini yüzünü yıka la. Daha kkg ne, boundman ne onu bile okumamışsın belli.Her yumruğu kkg derken neden bahsediyorsun önce onu açıkla bu kadar hikaye anlatacağına
Kaido zaten boyut olarak dev kadar, ee haliyle yumruğu da dev kadar, ee haliyle hayvan gibi fiziksel gücü de var yani eğer haki basıp o yumruğu sallarsa Luffy'nin yaptığı kkg kadar etkili olur. Bu kendisinin istemesine bağlıdır. Çünkü Luffy ne kadar komplike bir teknik kullanırsa kullansın karşısında fiziksel olarak ve haki olarak çok daha üstün bir adam var.
Yani demek istiyorum ki eğer Kaido o yumruğa haki basıp adaya vurursa o adayı rahatlıkla halledebilecek kadar güçlü olabilir.
WB, Wb diye sayıklama lütfen onun konu ile alakası yok
WBnin ancak deprem meyvesiyle yapacağı işi Kaido dümdüz yapacakmış, papucumun WB fanı.
Hem düzü bırak silahıyla tayfasından birine vuruyoe ama kkg nere o nere. Sadece büyüklük değil boundmane güç veren, hele bi oku anlarsın.
Hacı şu serideki hiç kimse meyve veya teknik desteksiz, silahsız sıradan hakili yumrukla kkg etkisi yapamaz benim gördüğüm. Üst süzey karakterlerde de yok bu güç.@Sakata Gintoki
Kaido'nun düz yumruğu yani hakisiz ve meyvesiz yumruğunun etkisi kgnin biraz altıdır.Hakili yumruğu kkg civarı.Haki+meyveli yumruğu kkgnin üstüdür.
Ne BigMom ne WB ne Garp ne Ray ne Sengoku. Bu dediğiniz çok uçuk benim için.