Eee buda kabul olarak görülmüyorsa bende bir şey demiyorum.E.ODA basına açık bir yazı paylaşması lazım herhalde.Onu da kabul etmeyenleri gördük, bu saatten ne desek boş bence.
Eee buda kabul olarak görülmüyorsa bende bir şey demiyorum.E.ODA basına açık bir yazı paylaşması lazım herhalde.Onu da kabul etmeyenleri gördük, bu saatten ne desek boş bence.
Umarım öyle olur.Shanks gibi haki masterlarda çıkmalı bu özellik gidip herkesde geleceği görme yeteneği çıkarsa cacığı kalmaz olayın.H.haki çok kişide çıksa bile k.hakinin geleceği görmesi gibi ek ve next level bir özelliği varsa onu çok az kişi kullanıyor olabilir.
Dikdörtgen içinde yazılı metin olacakEee buda kabul olarak görülmüyorsa bende bir şey demiyorum.E.ODA basına açık bir yazı paylaşması lazım herhalde.
Kardeşim robin öyle dedi de o dikkatli olmaları için. Ayrıca amiralle bizim tayfa sadece sabondide karşılaşmıştı. Onda da sadece 1 amiral gelmişti. Ama 1 yonkouya saldırmak tüm tayfasına saldırmak demek. Tabiki 1 yonkou tayfası 1 amiralden güçl0 olur.
Direk kişisel bir ünvan değil gibi. En güçlü adam veya canlı gibi değil.Yanlız dikkat ettimde amirallerinde en ünvanı varmış.
The admirals are crowned the World Government's "Greatest Military Powers" (最高戦力, Saikō Senryoku
Tabi ki tuzla buz ederdi ama aynı şekil Smoker'da o zamanki haliyle tozu dumana katarak yenerdi bizim tayfayı.Hatta zaman atlamasına kadar Smoker her türlü bizim tayfayı yerdi.Luffy Garpın torunu, Robin Saulün emaneti olmasa Aokiji bizimkileri tuzla buz ederdi. Mecazi anlamda da değil.
Smokerı da engelleyen şeyler oldu zaten işte.Tabi ki tuzla buz ederdi ama aynı şekil Smoker'da o zamanki haliyle tozu dumana katarak yenerdi bizim tayfayı.Hatta zaman atlamasına kadar Smoker her türlü bizim tayfayı yerdi.