anlatsana dedikodu sonuçtaHalkı galeyana getirmek, isyana teşvik etmek gibi olmasın ama az önce Reddit'te paylaşılan yazı doğru ise Luffy gg
anlatsana dedikodu sonuçtaHalkı galeyana getirmek, isyana teşvik etmek gibi olmasın ama az önce Reddit'te paylaşılan yazı doğru ise Luffy gg
Chopper gevşeği ne işe yarıyor ? Bu bir hastalık değil ömrünü tüketmiş desen, opta ömür 140 yılLuffy'nin durumu hızlı giden atın boku seyrek düşerden farksızdır. Çok hızlı yaşayacak ve Roger gibi ömrünü çok çabuk tüketecek.
Roger 53 yaşında öldü Luffy böyle giderse 30 geçmez yaşı.Luffy'nin durumu hızlı giden atın boku seyrek düşerden farksızdır. Çok hızlı yaşayacak ve Roger gibi ömrünü çok çabuk tüketecek.
Hangi yazı?Halkı galeyana getirmek, isyana teşvik etmek gibi olmasın ama az önce Reddit'te paylaşılan yazı doğru ise Luffy gg
Reddit'e düzenli bakıyorum, hiç görmedim. Hangi yazı?Halkı galeyana getirmek, isyana teşvik etmek gibi olmasın ama az önce Reddit'te paylaşılan yazı doğru ise Luffy gg
Law ölümsüzlük ameliyatını yapıcak bence Luffy'e.Klişe gibi duruyor olabilir ama mangaka o ölümsüzlük ameliyatından bahsettiyse illaki birine uygulatacaktır onu.Bu da benim açımdan Law'ın ölümü kesin demek.Ameliyatı yapacağı en uygun isimde Luffy gibi duruyor zaten.Luffy'nin durumu hızlı giden atın boku seyrek düşerden farksızdır. Çok hızlı yaşayacak ve Roger gibi ömrünü çok çabuk tüketecek.
Mangaka kendi ana karakterine yapabileceği en büyük kötülüğü yapmak istiyorsa buyursun versin ölümsüzlüğü. Arkadaşları ölecek ve Luffy yaşayacak öyle mi? Cehennem azabı resmen.Law ölümsüzlük ameliyatını yapıcak bence Luffy'e.Klişe gibi duruyor olabilir ama mangaka o ölümsüzlük ameliyatından bahsettiyse illaki birine uygulatacaktır onu.Bu da benim açımdan Law'ın ölümü kesin demek.Ameliyatı yapacağı en uygun isimde Luffy gibi duruyor zaten.