Birini de sırf yollarına çıkıyor diye dövsünler yav Güçsüz kral, ağlak prenses, güçsüz kralın yerine geçen zalim karakter ve mazlum halk dörtgeninden gına geliyor bir süre sonraAnca taskete bilemem ne
Birini de sırf yollarına çıkıyor diye dövsünler yav Güçsüz kral, ağlak prenses, güçsüz kralın yerine geçen zalim karakter ve mazlum halk dörtgeninden gına geliyor bir süre sonraAnca taskete bilemem ne
Sadece Luffy için takip eden birisi varsa ona iletirsin bu sözlerini.Luffy için takip etmek kadar ilginç değil benim açımdan.
O yüzden şonen okumuyorum daha.En son Torikoyu okudum ki aralarında dağlar kadar fark var.Birini de sırf yollarına çıkıyor diye dövsünler yav Güçsüz kral, ağlak prenses, güçsüz kralın yerine geçen zalim karakter ve mazlum halk dörtgeninden gına geliyor bir süre sonra
Vardır illaki.Sadece Luffy için takip eden birisi varsa ona iletirsin bu sözlerini.
Koskoca Op'u tek bir karaktere indirgemek, bu güzelim seriye hakarettir.O yüzden şonen okumuyorum daha.En son Torikoyu okudum ki aralarında dağlar kadar fark var.
Vardır illaki.
900 bölüm olmuş da kaç tane yan karakter var adam akıllı seri içinde :/ 50 bölüm arc ondan sonra bir bölüm dünyanın geri kalanı.Seriye yazık ediliyor valla.Koskoca Op'u tek bir karaktere indirgemek, bu güzelim seriye hakarettir.
Ee işte uykusunu böldü diye; diyar diyar adam kovalayan var.Birini de sırf yollarına çıkıyor diye dövsünler yav Güçsüz kral, ağlak prenses, güçsüz kralın yerine geçen zalim karakter ve mazlum halk dörtgeninden gına geliyor bir süre sonra
O işsizlik oluyor Ben bizimkilerden bahsediyorumEe işte uykusunu böldü diye; diyar diyar adam kovalayan var.
Katakuri aşçıları öldürünce bayağı gömmüştüm Oda'ya. Yahu bir tane, sadece bir tane karakter çiz de kötü olmayıp Luffy'nin ölümüne dövüşeceği bir adam olsun. Arada sadece korsanlık rekabeti olsun. Ahanda Kata fena değil diyorduk ki herifi de kötüler kervanına kattı Oda. Kaido'yu baş düşman yaptı zaten Zou arcında. Yıkımcılar diye geçen adamlardan da iyi adamlar beklemiyorum. Teach ile Ace meselesi sebebiyle düşman. Koca Ana ile de balıkadam adasından düşmanlar. Hepsi de iyi bir amaç uğruna. Bu adama sen hepsini indireceğini söylettin mi? İllaki iyi-kötü savaşına çevirmene gerek yok. Sal gitsin indirsin hepsini işte.O yüzden şonen okumuyorum daha.En son Torikoyu okudum ki aralarında dağlar kadar fark var.
Vardır illaki.
Sen de haklısın da işte Oda hala yaş aralığını 8 - 15 falan sanıyor.O işsizlik oluyor Ben bizimkilerden bahsediyorum