Terbiye ediyor. Jack falan hepsi bi tur dayak yemişler ondan sonra katılmışlar.Katıldıysa neden hapiste bu adam
Terbiye ediyor. Jack falan hepsi bi tur dayak yemişler ondan sonra katılmışlar.Katıldıysa neden hapiste bu adam
Ace de zamanında hemen katılmadı oda dayak yedi Kidi Kaido sama derken görebiliriz.Katıldıysa neden hapiste bu adam
Hiç sanmıyorum Birilerinin emri altına girebilecek son adam benim için.Ace de zamanında hemen katılmadı oda dayak yedi Kidi Kaido sama derken görebiliriz.
Ace ve Kidd’i aynı kefeye koyarak Kidd’i gömmüşsün.Ace de zamanında hemen katılmadı oda dayak yedi Kidi Kaido sama derken görebiliriz.
Sende bu yorumu yazarak Ace yi gomüyorsun.Ace ve Kidd’i aynı kefeye koyarak Kidd’i gömmüşsün.
Omurgalılar>Omurgasızlar.Sende bu yorumu yazarak Ace yi gomüyorsun.
Benim için de 1 Zoro, 2 Sanji'dir gemide. Aynen devamBen sanji fanıyım ve 2. Sırada benim için zoro vardır. E.oda bunları rakip gösterdiği için millet saflara ayrılmış durumda malesef bizler bu rakip meselelerine çok kapılıyoruz.
Her iki taraf da birbirinden nefret ediyor bunun azı çoğu yok bence kişiden kişiye göre değişir tabikide
Benim için de 1 Zoro, 2 Sanji'dir gemide. Aynen devam