Zaten Ace'in kayıp ikizi sensin Emre. Neyi doğru söyleyip neyi söylemediğini sen bizden iyi biliyon.Ne lafı yemişiz biz anlamadım.Ana karakter hastalığımız yok diye mi oluyor bunlar.
Onu daha önce açıklamıştım.Ace öleceğini bildiği için Luffy kesin korsan kral olacak diyor biraz da duygusallıktan.Sağlıklı yaşarken söylenen sözlerle ölürken söylenenler farklıdır.Yaşasa hayır Wb olacak derdi yada ben olacağım derdi muhtemelen.Hadi len ordan derdi Luffy'e yine.
Sizin söylediğiniz şuydu. Luffy havadan iman power alıyor. Crocodile'ı yenişi Lucci'yi yenişi bunların hepsinde sonradan gelen bir güç vardı. Böyle bir şey başka kimse de yok diyordunuz. Ben de diğerlerinin dövüşünü görmeden hatta böyle olmadıklarını savunduğunuz karakterlerin dövüşlerini görmeden böyle bir şey söylemeyin diyordum.Şimdi bir bakıyoruz Ace'in hikayesi çıkıyor ve alay konusu yaptığınız durumun aynısı hatta görece daha abartısı Ace için gerçekleşiyor. Daha neyin lafını yemekten bahsedeyim size?
@Vintage Culture
Bir zamanlar Arlong da Luffy ile dövüşebilecek kadar güçlüydü biliyon di mi? Luffy olan durumu söylemiş. MF'da ise Ace'e seni de yakında geçeceğim diyor. Bu ne anlama geliyor?
Son düzenleme: