Luffy kabul ediyor da kafasında ideal bir Luffy profili oluşturan Luffy fanları kabullenemiyor işte. :/Zaten Luffy'nin kendisi de kabul ediyor Ace'in potansiyelinin daha fazla olduğunu.
Luffy kabul ediyor da kafasında ideal bir Luffy profili oluşturan Luffy fanları kabullenemiyor işte. :/Zaten Luffy'nin kendisi de kabul ediyor Ace'in potansiyelinin daha fazla olduğunu.
Kimi yendiğine bak. Koramiral'i yenmek için böyle yapmış. Dövüş içinde hakisini geliştirmiş değil haki olarak söylentilerde geçmiş bir şeyi adamda görüyor ve ona karşı haki açıp üstüne de adama baskın geliyor. Ateşinin etki etmediği adamı yeniyor. Deuce de onu hafife aldın o dövüşlerden sonra bile güçlenir diyor. Yani dövüşürken de güçlenir. Ama siz yeni bir yol bulup bunu da güzelce yorumlarsınız. O yapmadığınız şey değil. Emre yaptı mesela.Nasıl kazanmış dövüşü ? Kaçıp dinlenip gelmiş mi ? Ne olmuş, dövüş içinde hakisini geliştiriyor diye bir şey mi yazmışım ben ?
Alakasız alakasız şeylerle kendini haklı çıkarmaya çalışıyon ya
Adam kaptan ben olacağım tayfama katıl diyor, Ace'in emrine girip kk yapacağım dediği adama sen değil ben kk olacağım diyor. Çok kabullenmiş hakkaten.Zaten Luffy'nin kendisi de kabul ediyor Ace'in potansiyelinin daha fazla olduğunu.
Bunlar Zoro fanlarını da geçecek gibi :/Luffy kabul ediyor da kafasında ideal bir Luffy profili oluşturan Luffy fanları kabullenemiyor işte. :/
İyi de benim bunla problemim mi var?Kimi yendiğine bak. Koramiral'i yenmek için böyle yapmış. Dövüş içinde hakisini geliştirmiş değil haki olarak söylentilerde geçmiş bir şeyi adamda görüyor ve ona karşı haki açıp üstüne de adama baskın geliyor. Ateşinin etki etmediği adamı yeniyor. Deuce de onu hafife aldın o dövüşlerden sonra bile güçlenir diyor. Yani dövüşürken de güçlenir. Ama siz yeni bir yol bulup bunu da güzelce yorumlarsınız. O yapmadığınız şey değil. Emre yaptı mesela.
Nerde kabul etmiş kuru sıkmaya gerek yok.Bunlar Zoro fanlarını da geçecek gibi :/
Alabasta'da...Nerde kabul etmiş kuru sıkmaya gerek yok.
Ne demiş? Sen oraları tam okumamışsın herhalde. Kendisinden güçlü olduğunu söylemiş ki bu noktada zaten yanılmıyor. Ace Luffy'den güçlüydü. Ama onu geçip geçemeyeceği hakkında bir şey demedi? Aksine MF'da Ace güçlenmişsin dediği sıra yakında seni bile geçeceğim diyerek cevabı vermiştir. Senin potansiyelini kabul etme algın buysa diyecek bir şey yok.Alabasta'da...
Ne lafı yemişiz biz anlamadım.Ana karakter hastalığımız yok diye mi oluyor bunlar.Kimi yendiğine bak. Koramiral'i yenmek için böyle yapmış. Dövüş içinde hakisini geliştirmiş değil haki olarak söylentilerde geçmiş bir şeyi adamda görüyor ve ona karşı haki açıp üstüne de adama baskın geliyor. Ateşinin etki etmediği adamı yeniyor. Deuce de onu hafife aldın o dövüşlerden sonra bile güçlenir diyor. Yani dövüşürken de güçlenir. Ama siz yeni bir yol bulup bunu da güzelce yorumlarsınız. O yapmadığınız şey değil. Emre yaptı mesela.
@Millennium Wizard
Luffy en azından yediği lafı inkar edip kulp bulan biri değil. Bu konuda Luffy tedavisini de bulan biri. Siz daha dediğiniz şeyi kabul edemiyorsunuz.
Luffy'nin Ace'in daha potansiyelli olduğunu kabul ettiği bir sahne varmış. Arkadaş biz Manga'yı tersten okuyoruz herhalde. Aksine Luffy'nin KK olacağına emin olup tek pişmanlığının bunu göremeyecek olmayı söyleyen Ace değil miydi?
Ace meyvesiz iken beni her zaman yeniyordu demiştiNe demiş? Sen oraları tam okumamışsın herhalde. Kendisinden güçlü olduğunu söylemiş ki bu noktada zaten yanılmıyor. Ace Luffy'den güçlüydü. Ama onu geçip geçemeyeceği hakkında bir şey demedi? Aksine MF'da Ace güçlenmişsin dediği sıra yakında seni bile geçeceğim diyerek cevabı vermiştir. Senin potansiyelini kabul etme algın buysa diyecek bir şey yok.