Senin gibi düşünen insanların davasına resmen ihanet, adeta kara bir leke bu Red. Yerinizde olsam aforoz ederdim Mihawk-Zoro tarikatı olarak.@RedTeroR Hacım neden böyle şeyler söylüyorsun? Ortalığı karıştırma.
Senin gibi düşünen insanların davasına resmen ihanet, adeta kara bir leke bu Red. Yerinizde olsam aforoz ederdim Mihawk-Zoro tarikatı olarak.@RedTeroR Hacım neden böyle şeyler söylüyorsun? Ortalığı karıştırma.
Olamaz. Yahu. Zoro o kadar güçlenecek sağ kollarla savaşacak. Belki bu yolda bir kolunu kaybedecek. Ve Mihawk'ın ona diyeceği şey geri dön mü olacak? Bana komik geliyor.Ciddi olunmasa sıkıntı yok da herkes öyle bir hırslanmış ki...
Olur yahu neden olmasın.
@RedTeroR Hacım neden böyle şeyler söylüyorsun? Ortalığı karıştırma.
Yani artık bilmiyoruz ne olduğunu. Ama belki 3.antik silahtır.Aslında o antik silahlardan biri Franky'nin elindeydi diğeride Shiraoshi.
- Pluton
- Posedion
Silahların ikisi de bizim tayfada aslında.
Sayımız zaten az. Bir kişiyi daha kaybedemeyiz. Red şimdi hatasını anlar, düzeltir. Sıkıntı kalmaz.Senin gibi düşünen insanların davasına resmen ihanet, adeta kara bir leke bu Red. Yerinizde olsam aforoz ederdim Mihawk-Zoro tarikatı olarak.
Yani mangada bunlar söylendi he öyledir veya değildir benim kendi düşüncem o yönde belki Uranüs ile ilgilide Wano'da bir bilgi geçebilir.Olamaz. Yahu. Zoro o kadar güçlenecek sağ kollarla savaşacak. Belki bu yolda bir kolunu kaybedecek. Ve Mihawk'ın ona diyeceği şey geri dön mü olacak? Bana komik geliyor.
Yani artık bilmiyoruz ne olduğunu. Ama belki 3.antik silahtır.
Mihawk'ın o lafı Shanks'a özeldir muhtemelen. Çünkü bir mazileri var. O güne kadar hep düello etmişler. Sonra Shanks'ın tek kolu gitmiş ama Mihawk hala aynı Mihawk. Bu durumda düelloyu bitirmeyi onurlu bir hareket olarak görmüş adam. Bu küçümsemek de değil. Sadece aralarındaki rekabete bir saygıdır.Olamaz. Yahu. Zoro o kadar güçlenecek sağ kollarla savaşacak. Belki bu yolda bir kolunu kaybedecek. Ve Mihawk'ın ona diyeceği şey geri dön mü olacak? Bana komik geliyor.
Mihawk-Zoro tarikati ? Mihawk ile Zoroyu aynı cümlede kullanma lütfen :/Senin gibi düşünen insanların davasına resmen ihanet, adeta kara bir leke bu Red. Yerinizde olsam aforoz ederdim Mihawk-Zoro tarikatı olarak.
Kidd-Law tarikatı daha güzel bence.Mihawk-Zoro tarikati ? Mihawk ile Zoroyu aynı cümlede kullanma lütfen :/
Poşetin ne tarikatı olur la.Kidd-Law tarikatı daha güzel bence.
He doğru Law tarikatı yapalım ismiPoşetin ne tarikatı olur la.