Bir tarafta Wb atağını bloklayan üç amiral. Diğer tarafta Bm atağını bloklayan dört tayfa üyesi.
Burdan nasıl bir güç kıstası çıkar acaba.
Burdan nasıl bir güç kıstası çıkar acaba.
Benzer olaylar olması için tamamen aynı şeyin yaşanması gerekmez ki.:/ Mihawk'ın karşılaştığı adam Jinbei'den bence daha üstte.Aynı şekilde Nami'den,Chopper'dan çok çok daha üstte.Ve BM her ne kadar şu an zayıflamış olsa da olan gücüyle saldırıyor.Mihawk vs Vista'da ise Mihawk'ın tam gücüyle savaştığını zannetmiyorum.Evet Mihawk'da bir krizde zaten. Karşısındaki adam da Mihawk'tan kaçabilmek için uğraşıyor. Big Mom'da zaten dövüşün uzayacağını düşündüğü için dövüşü sözle bitiriyor. Çok benzer durumlar.
Databook Mihawk = Vista'yı bi atın görelim, varsa öyle bir şey şahsen ben karşı çıkmıyorumİşine gelince databooktan Luffy=Zoro derler, gelmeyince yine aynı databooktan Mihawk=Vista'ya karşı çıkarlar. Daha neyi tartışabilirsin ki böyle kişilerle. :S
Tüm bunlar senin hülyaların, Marco'nun yönlendirmesiyle niye çıkamıyor mesela çok mu korkuyor çıkmaya ? Chopper çıkıyor la o niye çıkamıyorDalgaya vurmanız gerçekleri değiştirmiyor yalnız. :/ Marco'nun yönlendirmesiyle Vista Bigmom'ın karşısına çıkamaz. Mihawk'ın seviyesine çekmeye çalışmayın başka karakterleri. :/ Bunca zamandır Mihawk için argüman üretemediğinizden dolayı mangadan umutla bir kırıntı beklediğinizi zaten biliyordum ama o kırıntı bu değil be dostlar. Wano'yu bekleyin Wano'yu, orada king olduğu ortaya çıkacak.
Korkuyor tabi la. Vista kim anasını satayım? Ayrıca çoppi örneğinle tartışmanın kalitesini yine yerlere düşürdün. Tayfa şu an canını kurtarmaya çalışıyor. Köşeye sıkışan ceylan gibi. :/ Nami için kendini siper etti peluş. Yapmasa mıydı? Ama seriyi olumayanDatabook Mihawk = Vista'Yı bi atın görelim, varsa öyle bir şey şahsen ben karşı çıkmıyorum
Tüm bunlar senin hülyaların, Marco'nun yönlendirmesiyle niye çıkamıyor mesela çok mu korkuyor çıkmaya ? Chopper çıkıyor la o niye çıkamıyor