Nereye alıyor ya. Kuma Daz'ı kesen Zoro'nun kılıçlarını durduruyordu ve ayrıca Kuma sıcak soğuk havayı patileri ile sıkıştırıp akım yaparsa yağmur yağdırır, paslanmış çelik o saatten sonra iş yapamaz zaten.Daz, Kuma'yı alır.
Nereye alıyor ya. Kuma Daz'ı kesen Zoro'nun kılıçlarını durduruyordu ve ayrıca Kuma sıcak soğuk havayı patileri ile sıkıştırıp akım yaparsa yağmur yağdırır, paslanmış çelik o saatten sonra iş yapamaz zaten.Daz, Kuma'yı alır.
O saçma konu kapanmış oldu işte. Daha iyi.Kuma'dan Daz'a geldi konu. Vay be.
Paslanmaz çelik yapmıştır şimdiye geliştirip.Nereye alıyor ya. Kuma Daz'ı kesen Zoro'nun kılıçlarını durduruyordu ve ayrıca Kuma sıcak soğuk havayı patileri ile sıkıştırıp akım yaparsa yağmur yağdırır, paslanmış çelik o saatten sonra iş yapamaz zaten.
Olabilir ama Kuma'nın Oz tekleyen Ursus Shock saldırısına nasıl dayanacak...Paslanmaz çelik yapmıştır şimdiye geliştirip.
Çeliğin şoku yansıtmasi falan filan desek ?Olabilir ama Kuma'nın Oz tekleyen Ursus Shock saldırısına nasıl dayanacak...
Çünkü mangaka Zoro çeliği kesemiyor dedi, kalın çelik falan demedi. Daz gerektiğinde parmaklarını falan jilet inceliğine getirip Zoro'nun saldırılarını tanklıyordu. O zaman kesseymiş, ya da çizik atsaymış. Sanki çeliği aştı da zarar vermesi kaldı.Kalınlık mevzusunu neden geçiyorsun? Siz kıyas yapmadınız mı? Ben diyorum ki zırhı kırsa bile Mr.1 e zarar veremeyebilir. Neysei ben de kapattım konuyu.
Kes be pis Luffy fanı seni! Video'yu atmışlar zaten tekrar açıp izle.Çünkü mangaka Zoro çeliği kesemiyor dedi, kalın çelik falan demedi. Daz gerektiğinde parmaklarını falan jilet inceliğine getirip Zoro'nun saldırılarını tanklıyordu. O zaman kesseymiş, ya da çizik atsaymış. Sanki çeliği aştı da zarar vermesi kaldı.
Ama benim hatam. Zoro önceden de çeliği kesebiliyordu, mangada tersinin yazdığına bakmayın. Zoro'nun derdi galın çelikleydi. Hocasına da "Hocaaa galın çelik kesebilen adamlar varmış." diyordu. Dövüş bitince de Mr 1'a teşekkür ediyor artık sayende en kalın çelikleri bile kesebilen adamım artık diye.
İzledim. Oradaki fanlar eksik konuşmuş ama. Luffy bakışı ile yatırır imparatorları. Bu abdiler eksik okumuş mangayı. :/Kes be pis Luffy fanı seni! Video'yu atmışlar zaten tekrar açıp izle.
Bu arada bu Jinbei salatası ne zaman kendini gösterecek Arlong olsaydı Shark on Darts yapardı denize atlayıp. Bizimki hep feda peşinde...
Şaka yapıyon değil mi, la aklı pazara mı gönderdin ? Ne oldu sana böyle hacı kendine gelÇünkü mangaka Zoro çeliği kesemiyor dedi, kalın çelik falan demedi. Daz gerektiğinde parmaklarını falan jilet inceliğine getirip Zoro'nun saldırılarını tanklıyordu. O zaman kesseymiş, ya da çizik atsaymış. Sanki çeliği aştı da zarar vermesi kaldı.
Ama benim hatam. Zoro önceden de çeliği kesebiliyordu, mangada tersinin yazdığına bakmayın. Zoro'nun derdi galın çelikleydi. Hocasına da "Hocaaa galın çelik kesebilen adamlar varmış." diyordu. Dövüş bitince de Mr 1'a teşekkür ediyor artık sayende en kalın çelikleri bile kesebilen adamım artık diye. Ha bu arada Daz'ın deri kalınlığı da rahat 50 cm var gibi.
Ve beyin Teach gibi kaçar.Çünkü mangaka Zoro çeliği kesemiyor dedi, kalın çelik falan demedi. Daz gerektiğinde parmaklarını falan jilet inceliğine getirip Zoro'nun saldırılarını tanklıyordu. O zaman kesseymiş, ya da çizik atsaymış. Sanki çeliği aştı da zarar vermesi kaldı.
Ama benim hatam. Zoro önceden de çeliği kesebiliyordu, mangada tersinin yazdığına bakmayın. Zoro'nun derdi galın çelikleydi. Hocasına da "Hocaaa galın çelik kesebilen adamlar varmış." diyordu. Dövüş bitince de Mr 1'a teşekkür ediyor artık sayende en kalın çelikleri bile kesebilen adamım artık diye. Ha bu arada Daz'ın deri kalınlığı da rahat 50 cm var gibi.