Kaptanın kendi oğlu için karışmayın emri vermesiyle Luffy farklı bir durum. Tabi Oda bir açıklama yaparsa daha tatmin edici bir şey bulacaktır.Geçen hafta mf arcı tekrar okurken benimde dikkatimi çekmişti bu ayrıntı.Hatta yanılmıyorsam "Savaş olurken o oturuyordu" tarzı bir notta düşülmüştü.Sanki oturmasının bir nedeni varmış gibi.
Valla açıklama getirirlerse çok sağlam bi açıklama getirmeleri lazım.Şu an görünen şerefsiz bir Ray portresi var.Eğer kendi kaderiymiş,yok onun seçtiği yolmuş gibi bir açıklama getirilirse hadi bi s. derim muhtemelen.Madem kendi kaderi Luffy neden savaşa geldi derler adama ? Ace bile Luffy'e "Niye geldin buraya.Kendi arkadaşlarım,kendi maceram var" gibi bir şey söylerkende tamamen Luffy'e zarar gelmesin diye söylüyordu.Aynısı Luffy'e olsa dağı taşı parçalayarak savaşa gider.
Savaş oluyorken o oturup izliyor diye açıklamışlar editör notumu vs anlamam gayet altı çizilmiş bir sebebi varmış gibi
İŞte altıda çizildiği için ilerde birşeyler görebiliriz ben bilerek Oda o şekilde yansıttı diye düşünüyorum. Daha açıklama yapmadan içimize siner siznmez bilemeyiz yaparsa göreceğiz. Onun için o sahneye dayanıp rayi atmıyorum çöpe severim ihtiyarıBilmiyorduysa da Ace'i öğrendi. Animeden hatırladığım şu: Beyazsakal için göz yaşı döktü, Luffy'nin şapkasına gözü doldu, ama yoldaşının oğlu ölünce hiiiiçççç!..