Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu karakterin özellikle bilgisi ve tarih merakıyla öne çıkmasını seviyordum. Ama şimdi saçma sapan bir hale geldi işte... Dövüş konusu ayrıca üzüyor. Sen Robin'sin ya. Hakiyi falan öğrenip dönmen gerekiyordu. :(
En tecrübeli olması gereken kişi. Yaşı ve yaşadıkları itibariyle. Hakiyi kulanamasa bile bilmesi gereken ve herkesten önce öğrenmesi gereken kişi. Potansiyeli onlar kadar olmasa da az buçuk olmalıydı diye düşünüyorum.

En tecrübeli olması gereken kişi. Yaşı ve yaşadıkları itibariyle. Hakiyi kulanamasa bile bilmesi gereken ve herkesten önce öğrenmesi gereken kişi. Potansiyeli onlar kadar olmasa da az buçuk olmalıydı diye düşünüyorum.
Daha E.Oda bile tam olarak bilmiyordu ki bu gariban kızımız ne yapsın :(

Sİlanlanma hakisi kullanabilse mükemmel olur Robin için

Tayfanın güçlerinin yarısı gökten düşme la siz neden bahsediyorsunuz? :/ Luffy'nin gear 2 ve 3'ü, Sanji'nin bir anda ateş çıkarması, Zoro'nun durduk yere asura açması falan gökten düşme değil de ne peki? Enies Lobby'yi falan unutmuş olamazsınız.
Zoro çalışarak kazanıyor bir kere, emeğe saygı :artiz:

Daha Dressrosa'da gördük bunun örneğini. Tayfadan birisine acil güç mü lazım? Ver gitsin. (Usopp ve k.haki) OP'u kusursuz gösterme çabanızı takdir ediyorum ama kusursuz falan değil. Safkan shounen özellikleri taşıyan bir seriyi okuduğunu unutmayınız lütfen sayın gara bacak. :artiz: Yarın bir gün Luffy'ye eksta güç mü lazım? Hoop gelsin meyve uyanışı. Diğerine bir şey mi lazım? Hoop dövüş ortasında ver gitsin. Bu hep böyle oldu.

Daha Dressrosa'da gördük bunun örneğini. Tayfadan birisine acil güç mü lazım? Ver gitsin. (Usopp ve k.haki) OP'u kusursuz gösterme çabanızı takdir ediyorum ama kusursuz falan değil. Safkan shounen özellikleri taşıyan bir seriyi okuduğunu unutmayınız lütfen sayın gara bacak. :artiz: Yarın bir gün Luffy'ye eksta güç mü lazım? Hoop gelsin meyve uyanışı. Diğerine bir şey mi lazım? Hoop dövüş ortasında ver gitsin. Bu hep böyle oldu.
Hiç değilse doğuştan gelen bir güç yok. Linlin deney ürünü olabilir.

Sırf gizem kasıcam diye o an olması ya da söylenmesi gereken şeyleri Oda'nın sır olarak tutması serinin en büyük kusurlarındandır.Sanki az sayıda gizem varmış gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık