Değmez üzülmene boşver.Aynı tepkiyi Vista'nın Rose Rondo saldırısında vermişti. Yusuf yusuf diyince üzdün bak
undefined
Değmez üzülmene boşver.Aynı tepkiyi Vista'nın Rose Rondo saldırısında vermişti. Yusuf yusuf diyince üzdün bak
undefined
Pardon bozacı demişim şıracı olacaktı.İşin gücün yok böyle şeylerle mi uğraşıyorsun.
İlk gördüğüm zaman sempati duydum. Mf de fanı oldum.
Yapma Hasan, Luffy yalvarmış, Zoro ben yenilmektense ölürüm bir adım geriye atmam demiş. Yenildiği zamanda kollarını açıp beni göğsümden kes demiş.Sorun da orda. Zoro bunu yapar ama karizmatik bir biçimde yapar. Luffy ise doğal olarak yapar. Adam Zoro gibi kendini saklamaz. Neyse o'dur. Adam işte.
Ben gireyim araya. Çıkacaktır. Hatta buna vesile olan kişi de Luffy olacaktır.İlk gördüğüm zaman sempati duydum. Mf de fanı oldum.
@Daredewill
Vay be. Peki sence İD den çıkacak mı ?
Oooo. Hayır. Hayır. Hayır. Böyle olmasın lütfen. Doflamingo saf kötü öylede kalsın.Ben gireyim araya. Çıkacaktır. Hatta buna vesile olan kişi de Luffy olacaktır.
Yok zaten kötü kalacaktır ama Bon-chan'ı oradan çıkarırken Dof da o karışıklıktan faydalanacak işte. :/Oooo. Hayır. Hayır. Hayır. Böyle olmasın lütfen. Doflamingo saf kötü öylede kalsın.