Bir yerde ölmek daha iyidir derken yanağından yaş süzülen Zoro. Diğer yandan ölürken bile gülebilen Luffy. Seçimini sen yap.Ciddi ciddi böyle mi düşünüyorsun yani ben aha bu şekilde davranam adam etkilensin hayatımı bağışlasın dedi öyle mi
Bir yerde ölmek daha iyidir derken yanağından yaş süzülen Zoro. Diğer yandan ölürken bile gülebilen Luffy. Seçimini sen yap.Ciddi ciddi böyle mi düşünüyorsun yani ben aha bu şekilde davranam adam etkilensin hayatımı bağışlasın dedi öyle mi
Aynen öyle. Zoro'nun Luffy için Mihawk'a boyun eğmesi manganın en epik sahnelerinden biridir benim için. Zaten Mihawk Zoro'nun amacını fark etmese eğitmeyi de kabul etmezdi. Sanji'nin bu ark yaptıkları da dediğin gibi çok yanlış anlaşılıyor. Binbir mucize gerçekleştiği ve 2 kişi kendi canını feda ettiği halde kurtulamadılar yonkou bölgesinden. Sanji planını bu mucizeleri hesaba katmadan yaptı ve tayfanın kurtulması için öyle bir yol izledi. Adam resmen sevdiklerinin hayatını kurtarmak için kalan ömründe istemediği bir hayatı yaşamaya razı oldu. Sanji ve Zoro gibi karakterlerin adamlığının sorgulanması çok şaşırtıcı. Bazı şeyler çabuk unutuluyor:Gözünü kapatan yalnız kendine gece yapar.
Karaktere en alakasız yerden vuruyorlar. Adamın fedakarlığını onu yermek için kullanıyorlar ona şaşırıyorum.
Yok hacı abi ya naptın sen Şakası bir yana. Zoro iyidir hoştur ama fanları coşmuştur..Bence en başta Adam nasıl olunur diye ders vermiştir.
Hasan burda vs mi atıyorlar ? Ya böyle alakasız örnekler vermeyin gözünüzü sevim yaBir yerde ölmek daha iyidir derken yanağından yaş süzülen Zoro. Diğer yandan ölürken bile gülebilen Luffy. Seçimini sen yap.
Ara vermeden bozacılığa devamJinbei yi öldürmek varken adam Pedroyu şey etti ben daha ne diyim.
Buggy-sama'daymış son anda transfer olmuş reyiz.Anlatamazsin. Sanırsın Zoro, Teach'ın tayfada.
Ee sen de alakasız örnek vermişsin. Sorun ne zaman ölmekten korkmak oldu da bu yüzden kaçtılar?Hasan burda vs mi atıyorlar ? Ya böyle alakasız örnekler vermeyin gözünüzü sevim ya
Aynı tepkiyi Vista'nın Rose Rondo saldırısında vermişti. Yusuf yusuf diyince üzdün bak
2:30'a bakın. Mihawk yusuf yusuf olmuş lan ahaha. Zoro bunu çok fena kesip atacak, tabi kim vurduya gitmezse.
Sende de gizli bir Zoro fanlığı var Kılıç kokla birazGüzel yazmışsın da.Engelleyemezsin bazı şeyleri eğer bir karaktere garezi varsa bir üyenin karakter ağzıyla kuş tutsa artık yaranamaz.Ben bunu Sanji'den sonra anladım
İkisi de reistir. Aksini iddia eden bizden değildir.Aynen öyle. Zoro'nun Luffy için Mihawk'a boyun eğmesi manganın en epik sahnelerinden biridir benim için. Zaten Mihawk Zoro'nun amacını fark etmese eğitmeyi de kabul etmezdi. Sanji'nin bu ark yaptıkları da dediğin gibi çok yanlış anlaşılıyor. Binbir mucize gerçekleştiği ve 2 kişi kendi canını feda ettiği halde kurtulamadılar yonkou bölgesinden. Sanji planını bu mucizeleri hesaba katmadan yaptı ve tayfanın kurtulması için öyle bir yol izledi. Adam resmen sevdiklerinin hayatını kurtarmak için kalan ömründe istemediği bir hayatı yaşamaya razı oldu. Sanji ve Zoro gibi karakterlerin adamlığının sorgulanması çok şaşırtıcı. Bazı şeyler çabuk unutuluyor:
İşin gücün yok böyle şeylerle mi uğraşıyorsun.