En güclüsünün kaido olduguna nerden kanaat getirdin???Zirve dediğin en uç noktadır. Bu da şu an Kaido'dur. Ona çok yakın güçteki diğer 3 Yonkou'yu da dahil edersek 4'tür. Amiraller onların ardından gelir, geçiniz.
En güclüsünün kaido olduguna nerden kanaat getirdin???Zirve dediğin en uç noktadır. Bu da şu an Kaido'dur. Ona çok yakın güçteki diğer 3 Yonkou'yu da dahil edersek 4'tür. Amiraller onların ardından gelir, geçiniz.
ben mevki olarak sordum örneğin savaş lordu yonkou yardımcı kaptanı gibi.Mihawk
Oh pardonben mevki olarak sordum örneğin savaş lordu yonkou yardımcı kaptanı gibi.
Daha haki hakkında bilmedigimiz bir dünya sey var.Oda da zamanla kafasında oturtmaya calısıyor sanırım.Bi power up gelecegi kesindi zaten ama keske H.haki den gelseydi.Ben sevmedim bu gelecekten kesit görme olayını en basından beri.Şu sahnede Rayleigh hakiden bahsediyor ve elinde sanki alev tarzı bir görüntü çizilmiş. Bir haki formu sanırım...
Jack çok zorlanır ama şu an ki Luffy'i alır.Arc sonunda Luffy Jack'i geçmiş olur ama.Acaba Luffy Jack ile dövüşse nasıl olacaktı. G4 Mamuta fazla gelir ama Jack dayanıklılığı ile G4'ün süresini bence kesin aşardı. Sonra Luffy ne yapar bilmiyorum.