Mesele sadece küçümsemekte değil.Kata'yla aynı mevkide bulunan Marco'yu da Akainu karşısında gördük.Vista sahnesi ve tümenlerin karşısında tek Aka'nın çizilmesi bile yeterli aslında.Aynı seviyede olsalar mangaka böyle bir şey çizmezdi.Kadının oğlu heralde küçümser isterse kk olsun annelerin gözünde oğulları herzaman miço dur.
Meyveden meyveye değişir. Magma ve ateş karşısında dezavantajlı lakin hepsi için aynı şey geçerli olmaz. Esaslı adam vesselam. Bakalım nasıl gidecek dövüşün ileriki safhaları. Daha çok karakter görecez. Dengeler değişebilir.Çok abartılıyor, logia gibi meyve diye. Alan saldırısı karşısında savunması yalan olur.
Bilemiyorum burasi yeni dünya aynı mangaka marcoya yonkou olabilir dedi ama bana kalırsa katada mochi değilde magma meyvesi olsaydı yonkou bile derdim.Mesele sadece küçümsemekte değil.Kata'yla aynı mevkide bulunan Marco'yu da Akainu karşısında gördük.Vista sahnesi ve tümenlerin karşısında tek Aka'nın çizilmesi bile yeterli aslında.Aynı seviyede olsalar mangaka böyle bir şey çizmezdi.
Ben abartıyorsunu taraflı konusuyorsun gibi geldi diye düzelttim.Ben adamları kücük görmüyorum ama bana göre issho bi kizaru veya akoji degil.Kendi aralarında da bi hiyerarşi vardır elbette.Birde bu konuda sana yazmamın sebebi bi amiralide yonkou veya fanı oldugumuz karakterlerle ölümüne dövüstügünü görmedik.Marineforda gördüklerimize hep dısarıdan baska kişiler müdahil oldu.O yüzden amiral onu alır bunu alır demeye gerek yok.Benim gözümde doff isshoyu alır mesela ama bunu kanıtlıcak bi delilim yok cünkü dövüsmedilerYonkou ile aşık atabilen adamları ben mi abartıyorum yani :S Ayrıca Amiralleri ben yüceltmiyorum, Luffy kendisi yüceltiyor hedeflerini belirterek.
Dövüşmelerine gerek yok ya. Issho'nun gerçekten savaştığı sahneleri görünce fikrin biraz daha gelişir bence.Ben abartıyorsunu taraflı konusuyorsun gibi geldi diye düzelttim.Ben adamları kücük görmüyorum ama bana göre issho bi kizaru veya akoji degil.Kendi aralarında da bi hiyerarşi vardır elbette.Birde bu konuda sana yazmamın sebebi bi amiralide yonkou veya fanı oldugumuz karakterlerle ölümüne dövüstügünü görmedik.Marineforda gördüklerimize hep dısarıdan baska kişiler müdahil oldu.O yüzden amiral onu alır bunu alır demeye gerek yok.Benim gözümde doff isshoyu alır mesela ama bunu kanıtlıcak bi delilim yok cünkü dövüsmediler
Marco yonko olur demedi.Marco önderliğindeki Wb korsanlarının bi ihtimal Teach'i durdurabileceğini söyledi.Zaten Teach'in Marcoları ezerek yenmesiyle durduramayacağınıda anladık.Bilemiyorum burasi yeni dünya aynı mangaka marcoya yonkou olabilir dedi ama bana kalırsa katada mochi değilde magma meyvesi olsaydı yonkou bile derdim.
Olabilir ama su ana kadar gösterilene göre ole düsünüyorum.Ama seninde dedigin gibi daha hic bi amiralin ciddi olarak dövüstügünü göremedik.Sonlara saklanıyor sanırımDövüşmelerine gerek yok ya. Issho'nun gerçekten savaştığı sahneleri görünce fikrin biraz daha gelişir bence.