Tekkai farklı bir şey. Tekkai yapınca hareket edemiyorsun (Jyabura hariç) ama B.Haki kullandığın vakit hareket edebiliyorsun.Arkadaşlar şu tekkai armanent haki mi oluyor? Çünkü mantraya açıklama geldi ama bunu açıklamadılar.
Anladım arigatoTekkai farklı bir şey. Tekkai yapınca hareket edemiyorsun (Jyabura hariç) ama B.Haki kullandığın vakit hareket edebiliyorsun.
Öyle diyorsunda marineforda luffy daha bitip haldeyken kullanabildi.Ayrıca bende h.haki olayı iyice sacmalandı.Bana kalırsa 1 2 kiside cıkıcaktı yada sadece 1 kiside.Kaldıki zaten tam olarak ileriki seviyelerini özelliklerini veya kullanım sartlarını hic acıklamadı.Su an seride sacma duruyo benceFiziksel olarak stabil ya da zayıf olmaman gerekiyor bence. K. Haki kullanmak odaklanmayla ve saki olmayla alakalı örneğin. Aynı şekilde B. Hakiyi de belirli bölgelere yöneltiyorsun. H. Haki de pekala böyle bir şey olmalı. Yoksa WB'de kullanırdı savaşta.
Duygusal patlama kontrol dışı bir kullanım. Çıkış nokta o zaten. Biz kontrollü kullanımdan bahsediyoruz. H. Haki olayının açıklanmamış olması saçma olduğu anlamına gelmiyor.Öyle diyorsunda marineforda luffy daha bitip haldeyken kullanabildi.Ayrıca bende h.haki olayı iyice sacmalandı.Bana kalırsa 1 2 kiside cıkıcaktı yada sadece 1 kiside.Kaldıki zaten tam olarak ileriki seviyelerini özelliklerini veya kullanım sartlarını hic acıklamadı.Su an seride sacma duruyo bence
Anladım ama hem gerekli yerlerde kullanılmaması hemde acıklanmamıs olması bana sacma geliyor seni bilememDuygusal patlama kontrol dışı bir kullanım. Çıkış nokta o zaten. Biz kontrollü kullanımdan bahsediyoruz. H. Haki olayının açıklanmamış olması saçma olduğu anlamına gelmiyor.
Topkek ve çiköfte adalarının bakanı benim. Bu adalara gelirse serüven yaşamaz reis, başımızın üstünde yeri vardır, bir dediğini ikiletmeyiz.Luffy'nin topkek adasındaki serüveni
Cidden mükemmel olmuş. Bu tarz gifleri çok sık görmeye başladım. Hepsini aynı eleman yapıyor sanırım.Çok iyi be