Onu bende bekliyorum.Daha modifiyeli halini görebiliriz hatta.Bakalım artık.Son savaş bi hayli kalabalık olucak zaten.Eğer aklımdaki şey gerçekleşirse bizimkiler 1 milyon adamla savaşa gitse bile anlamı olmayacak.
PAŞIVISTA
Onu bende bekliyorum.Daha modifiyeli halini görebiliriz hatta.Bakalım artık.Son savaş bi hayli kalabalık olucak zaten.Eğer aklımdaki şey gerçekleşirse bizimkiler 1 milyon adamla savaşa gitse bile anlamı olmayacak.
PAŞIVISTA
Harbi şu yeni mode pasifistalar ne zaman çıkacak acepEğer aklımdaki şey gerçekleşirse bizimkiler 1 milyon adamla savaşa gitse bile anlamı olmayacak.
PAŞIVISTA
Sen yazınca aklıma geldi.Bu kralların hakisi ile bayıltma olayını neden kullanmıyolar.Çogu yerde kullanılabilir aslında.En yakın örnek olarak big mom arcında luffynin tutsak edilmeden önce çapulcuları yumruklayıncaya kadar haki kullanabilirdiAslında bende 100 binden fazla bekliyorum da çok mu abartmış olurum diye düşündüm ondan 50 bin dedim.
Çünkü Luffy sadece BAA'da 50 bin bayıltıyorsa ordan bile sadece 50 bin çıkar.Alabasta,Wano,aklıma gelmeyen diğer müttefikler derken 200 bini zorlarız hatta.
Aynen niceliğin pek bir önemi yok.Hükümette zaten 500 bine yakın bir kuvvet bekliyorum.O kuvveti bizimkiler karşılıcak işte.
Son savaşa kadar çıkacağını zannetmiyorum. Belki numune olarak bi' tanecik gösterir Oda efendiHarbi şu yeni mode pasifistalar ne zaman çıkacak acep
Bu işler birazda Oda paşamızın keyfine bakıyor.İsterse çiziyor istemezse çizmiyor ama dediğin gibi orda h.haki kullanıp çöpleri temizleyebilirdi.Ama oraya bi açıklama gelseydi dövüş sonrası h.haki kullanıcak gücü kalmadı der geçerdi.Sen yazınca aklıma geldi.Bu kralların hakisi ile bayıltma olayını neden kullanmıyolar.Çogu yerde kullanılabilir aslında.En yakın örnek olarak big mom arcında luffynin tutsak edilmeden önce çapulcuları yumruklayıncaya kadar haki kullanabilirdi
Fiziksel olarak stabil ya da zayıf olmaman gerekiyor bence. K. Haki kullanmak odaklanmayla ve saki olmayla alakalı örneğin. Aynı şekilde B. Hakiyi de belirli bölgelere yöneltiyorsun. H. Haki de pekala böyle bir şey olmalı. Yoksa WB'de kullanırdı savaşta.Sen yazınca aklıma geldi.Bu kralların hakisi ile bayıltma olayını neden kullanmıyolar.Çogu yerde kullanılabilir aslında.En yakın örnek olarak big mom arcında luffynin tutsak edilmeden önce çapulcuları yumruklayıncaya kadar haki kullanabilirdi
Onda o kapasite yok yahu, hem k. haki öyle bir seviyeye geldi ki şimdi Mf saçmalık oldu. Denizin altından nasıl o kadar güçlü adam geliyor bilemezler. Lufy nereden saraydaki Caribou seziyor. Sengoku telaş yapıyordu. Şimdi yetenekler açıklandıkça imkansız oldu o işler.Geçen Thriller Bark'ı izliyordum aklıma geldi. Son savaşta Absalom tüm Haşır Şapka donanmasını görünmez yapsa idi efsane olmaz mıydı yauv ?
Sen de haklısınOnda o kapasite yok yahu, hem k. haki öyle bir seviyeye geldi ki şimdi Mf saçmalık oldu. Denizin altından nasıl o kadar güçlü adam geliyor bilemezler. Lufy nereden saraydaki Caribou seziyor. Sengoku telaş yapıyordu. Şimdi yetenekler açıklandıkça imkansız oldu o işler.