Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen durdurabiliyor. Ama Luffy Kata'dan çok darbe yedi. Luffy ise bildiğimiz 3-4 darbede Kata'yı bu hale soktu. Vurabilse ben Luffy'i önde görürüm. Kata'nın çiziminden baya etki ettiği anlaşılıyor o vurabildiği 3-4 saldırının ki onda bile direk olarak yemedi. Kolları ile savunma yapmıştı. Doğrudan bir King Kong Gun saldırısı Kata'nın da işini bitirir gibi duruyor.
Gear 4 ilk sunuldugunda bir cok kişinin aksine havalı oldugunu düsünmüstüm ama zaaflarını gördükten sonra zorlama bi teknik oldugunu düsünüyorum karsındaki 10 dakika dayansa yeter ondan sonda luffye naparsan yap yani o derece

Gear 4 ilk sunuldugunda bir cok kişinin aksine havalı oldugunu düsünmüstüm ama zaaflarını gördükten sonra zorlama bi teknik oldugunu düsünüyorum karsındaki 10 dakika dayansa yeter ondan sonda luffye naparsan yap yani o derece
Yalnız en son 2 saat kadar sürdüğünü gördük. Ve şu an Luffy ondan sonra bile Big Mom ve Peros'tan kendini sakınabilecek kadar da iyi durumda. Ve 2 saat kadar da bu adamın Kata gibi fiziksel olarak ulaşamadığı bir adamla dövüştüğünü gördük. Büyük ihtimal Mangaka çok güçlü olmasın diye böyle handikap verdi. Ama şimdi de onu dövüşlere sokarak bu dezavantajını ortadan kaldırmaya başlıyor. Çünkü Luffy'den 2 saat kadar g4 kullanmasını beklemiyorduk. Üstüne bir de sonuna kadar kullandıktan sonra daha bitkin düşüyordu.

Ben çok sevdim g4'ü. Fiziksel olarak bir mantığı var. Asıl logia savunması ve uyanış bana mantıksız geliyor.

Mangaka çok güçlü yapmamak için daha önce hiç görmediğiniz bir şey de ekledi Luffy'e handikap olarak. Neymiş hakisi bitmiş? Hahah seride bir tek Luffy'nin hakisi bitiyor herhalde.:S

Yalnız en son 2 saat kadar sürdüğünü gördük. Ve şu an Luffy ondan sonra bile Big Mom ve Peros'tan kendini sakınabilecek kadar da iyi durumda. Ve 2 saat kadar da bu adamın Kata gibi fiziksel olarak ulaşamadığı bir adamla dövüştüğünü gördük. Büyük ihtimal Mangaka çok güçlü olmasın diye böyle handikap verdi. Ama şimdi de onu dövüşlere sokarak bu dezavantajını ortadan kaldırmaya başlıyor. Çünkü Luffy'den 2 saat kadar g4 kullanmasını beklemiyorduk. Üstüne bir de sonuna kadar kullandıktan sonra daha bitkin düşüyordu.

Ben çok sevdim g4'ü. Fiziksel olarak bir mantığı var. Asıl logia savunması ve uyanış bana mantıksız geliyor.

Mangaka çok güçlü yapmamak için daha önce hiç görmediğiniz bir şey de ekledi Luffy'e handikap olarak. Neymiş hakisi bitmiş? Hahah seride bir tek Luffy'nin hakisi bitiyor herhalde.:S
Evet acıklamanı okuduktan sonra ikna oldum güzel acıklamısın.
Ama luffynin hakisinin bitmesinin sebebi tek seferde tüm hakisini kullanması demisti teori konularından birinde oda baya akla mantıga yatıyor koldan tüm vucuda yayıyo cünkü bu yüzden hem elastik özelligini kaybetmiyor hemde logialara vurabiliyor.
Bana en sacma gelen meyva uyanısı ama bence luffy uyanıs acmıcak meyvası cok müsait degil bence logialara daha cok gidiyo yada logialara yakın olanlara

G4'te iken hakiyi sürekli olarak kullanıyor. Sadece vururken kullansa daha uzun kullanır.

Luffy daha 3. Komutan seviyesinde değil.:D 5-6 saat kullansa olacakmış.:D Zoro nasıl Cracker'i alıyor o zaman. Kafaya bak ya. Luffy şu logia savunması işini çözdüğü an Kata'yı arkada bırakır. 2 saat g4 Kata'ya yeterde artar gibi geliyor bana.
Luffy bence 3.komutan seviyesindedir abartmaya gerek yok :bilmem:

G4'te iken hakiyi sürekli olarak kullanıyor. Sadece vururken kullansa daha uzun kullanır.
İsterse böyle olsun. Luffy'nin haki büyüklüğü fazla zaten. Hadi diğer karakterlerin de öyle olsun da sonuçta bitme mevzusu var. Hiç hakisi biteni görmedik Luffy'den başka.

Luffy bence 3.komutan seviyesindedir abartmaya gerek yok :bilmem:
Yok yok 6 saat kullandı mı olacak. Ama Zoro'da zaten 6 saatlık g4 gücü gördük o yüzden alır Cracker'i.

İsterse böyle olsun. Luffy'nin haki büyüklüğü fazla zaten. Hadi diğer karakterlerin de öyle olsun da sonuçta bitme mevzusu var. Hiç hakisi biteni görmedik Luffy'den başka.
Luffy'nin haki büyüklüğünün fazla olduğu bir yerde geçmedi.

Diyelim ki fazla olsun. G4'te iken bedeninin yarısını haki ile kaplıyor. Uzun süre bu şekilde harcıyor. Böyle çok harcama örneği başka görmediğimiz için bilemiyoruz. Mesela birisi full beden haki yapıp bir saat öyle kalsa anlardık bitiyor mu bitmiyor mu.

Luffy'nin haki büyüklüğünün fazla olduğu bir yerde geçmedi.

Diyelim ki fazla olsun. G4'te iken bedeninin yarısını haki ile kaplıyor. Uzun süre bu şekilde harcıyor. Böyle çok harcama örneği başka görmediğimiz için bilemiyoruz. Mesela birisi full beden haki yapıp bir saat öyle kalsa anlardık bitiyor mu bitmiyor mu.
Ben Bellamy'nin sahip olmayı hayal bile edemeyeceğim hakiye sahipsin demesini ona yoruyordum. Luffy'de baya haki var nicelik olarak. Bu noktada nitelik olarak bunu geliştirirse zaten ayrı bir seviye olur.

Yok yok 6 saat kullandı mı olacak. Ama Zoro'da zaten 6 saatlık g4 gücü gördük o yüzden alır Cracker'i.
Law'ın bitiyor sanırım. Law'ın meyve gücünü kullanması da haki ile alakalı değil miydi? Yoksa normal enerji miydi?
Ki haki de enerji tüketiyor zaten :hmm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık