. Maynard Dressrosa'da Barto'nun adamı Gambia'yı dövdükten sonra Barto tarafından sopalanan denizci. İyi niyetli ama beklenti duyulacak karakter değil. İsmi güzel sadece.Önemli olan yürek yüreği varsa Gerçekteki gibi alır kellesini.
. Maynard Dressrosa'da Barto'nun adamı Gambia'yı dövdükten sonra Barto tarafından sopalanan denizci. İyi niyetli ama beklenti duyulacak karakter değil. İsmi güzel sadece.Önemli olan yürek yüreği varsa Gerçekteki gibi alır kellesini.
Maynard guzel isim diyorsun yani.Aslinda tam amiral ismi amiral Maynard.. Maynard Dressrosa'da Barto'nun adamı Gambia'yı dövdükten sonra Barto tarafından sopalanan denizci. İyi niyetli ama beklenti duyulacak karakter değil. İsmi güzel sadece.
Benim bildiğim kadarıyla; kapakta balon tutan 3 kişi antik uzay halkını temsil ediyor. Soldan Sağa; Enel ve rahiplerin geldiği Gökyüzü adasından Birkalılar, Shandoralılar ve Skypiealılar.Yani aslında hepsi uzaylı.Zoronun uzaylı olduğunu düşünüyorum. Ciddi yorumları ya da düşünceleri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bunu düşünmemi sağlayan en büyük neden Zoronun yönünü bulamaması. Bir diğeri ise şu kapak:
Bu kapakta en soldaki elemanın kulağında üç küpe var. Ayağında samurayların giydiği sandaletlerden var.
Ve o en soldaki eleman bu teoriye göre gökyüzü ya da uzaylı.
Yani Zoronun kulağındaki gibi küpesi olan ve samuray sandaleti giyen adam Zoro temsili olabilir. Zoroda uzaylı olabilir.
Aydan felan düşmüştür bu yüzden dünyada yörüngesini bulamıyodur.
Uzay ve normal insanlar fikrini pek hayal edemiyorum ben. Ama seri sonuna kadar parça parça bu fikir oturabilir bilemiyorumZoronun uzaylı olduğunu düşünüyorum. Ciddi yorumları ya da düşünceleri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bunu düşünmemi sağlayan en büyük neden Zoronun yönünü bulamaması. Bir diğeri ise şu kapak:
Bu kapakta en soldaki elemanın kulağında üç küpe var. Ayağında samurayların giydiği sandaletlerden var.
Ve o en soldaki eleman bu teoriye göre gökyüzü ya da uzaylı.
Yani Zoronun kulağındaki gibi küpesi olan ve samuray sandaleti giyen adam Zoro temsili olabilir. Zoroda uzaylı olabilir.
Aydan felan düşmüştür bu yüzden dünyada yörüngesini bulamıyodur.
Kadio'nun kişilik bozuklukları 100 yapay meyve yemesi ile veya yediği bir zoan meyvesi ile alakalıysa, asıl kişiliğinde kalabilmesi konusunda veya istediği gibi geçiş yapma konusunda Chopper'in bir çözümü olabilir. Olayların böyle şekilleneceğini sanmıyorum ama Oda bu tabi belli mi olur.Şimdi bu Kaido yapay zoan meyvelerine kafayı takmış değil mi? Bizim tayfada da zoanların gücünü etkileyebilen ilaçlar yapabilen bir üye var. Acaba Wano'da Kaido'nun Chopper'a sardığı bir hikaye örgüsü olur mu sizce?
Redditte vardı böyle bir iddia, ne dersiniz?
En fazla Linlin'in Brook'a sardığı kadar olur. Çok altı deşilmez kanımca. Tayfa yavaş yavaş hakileniyor, zoanlara karşı Chopper'ın da hakisi uyanabilir bir de.Şimdi bu Kaido yapay zoan meyvelerine kafayı takmış değil mi? Bizim tayfada da zoanların gücünü etkileyebilen ilaçlar yapabilen bir üye var. Acaba Wano'da Kaido'nun Chopper'a sardığı bir hikaye örgüsü olur mu sizce?
Redditte vardı böyle bir iddia, ne dersiniz?
Pek de aynı kişi sayılmaz aslında ilk adını WB ye soyismini ise BB ye vermiş Oda senseiWB ve BB aynı kisiymis zaten Edward Teach diye.
Sonundada ikiside ölmüş olacak böylece ismin tamamı ölecek.Pek de aynı kişi sayılmaz aslında ilk adını WB ye soyismini ise BB ye vermiş Oda sensei