Shanks vs Kaido konusuna bak anlarsın. Shanks > Kaido doğal olarak onu aşan K.K olur.İlla diyorsun ki Shanks gizli Korsanlar Kralı. Bana şunu ispat et, Luffy nasıl sadece Shanks`i geçince hedefine ulaşmış oluyor?
Shanks vs Kaido konusuna bak anlarsın. Shanks > Kaido doğal olarak onu aşan K.K olur.İlla diyorsun ki Shanks gizli Korsanlar Kralı. Bana şunu ispat et, Luffy nasıl sadece Shanks`i geçince hedefine ulaşmış oluyor?
Tarihte WB ile BB aynı kişi yanılmıyorsam.Tarihte WB yi kim öldürmüş merak ettim.(Tarihte beyaz sakalda vardir herhalde)
Yani diyorsun ki bu dört kaptanın güç seviyesi birebir denk. Oda Kaido için WB için boşuna ayrıcalık yaratıyor demek ki.Nasıl olacağını göreceğiz Shanks sadece bir örnekti. Şu an ki Yonkou Kaptanı seviyesi var. Birbirlerine denk ve engeller. Luffy bu seviyeyi aşarsa KK olmak için bir engeli kalmıyor. Olay nitelikte sen niceliğe dökmeye çalışıyon gibi.
Evet o.Barto'dan tek yiyen ezik değil mi bu? :S
HeheheShanks vs Kaido konusuna bak anlarsın. Shanks > Kaido doğal olarak onu aşan K.K olur.
Diğer bir adı ise Thatch. Adamı üçe bölüp bir tayfaya koymuş OdaTarihte WB ile BB aynı kişi yanılmıyorsam.
Bakınız Edward Teach nam-ı diğer Blackbeard.
Oha bunu yeni öğreniyorum.Diğer bir adı ise Thatch. Adamı üçe bölüp bir tayfaya koymuş Oda
Aaaa cidden ismine yeni dikkat ettim ben tarihte bunların aynı kişi olduğunu bilmiyordum sürpriz oldu.Tarihte WB ile BB aynı kişi yanılmıyorsam.
Bakınız Edward Teach nam-ı diğer Blackbeard.
Birebir denk, denk bunlar ne farkettiriyor bilmiyorum. Ama KK olabilecek kadar farkettiriyor olsaydı içlerinden biri olmuştu şu ana kadar.Yani diyorsun ki bu dört kaptanın güç seviyesi birebir denk. Oda Kaido için WB için boşuna ayrıcalık yaratıyor demek ki.
Ve isimdeki Teach Edward ve Thatchi öldüren kisi.Diğer bir adı ise Thatch. Adamı üçe bölüp bir tayfaya koymuş Oda