Maşallah Dof neymiş öyleBiz söylemiyoruz Oda öyle çizmiş
Maşallah Dof neymiş öyleBiz söylemiyoruz Oda öyle çizmiş
Oda Amiral'i faaliyette bile cizmemis. Neyden bahsediyorsun? Adam adayı söküp belki de havalandıracak çapta güce sahip.Biz söylemiyoruz Oda öyle çizmiş
Adamın serisi sonuçta, dilediğine böyle efsane teknikler verebiliyorMaşallah Dof neymiş öyle
Amiral'e kimse göz yaşı vermedi la. Sadece yaralı olanlara verdiler. Haha kafesi 10 dourki bile olmayan kişiler ittirdi olay buydu. Ama herkes kafesi ittirecegine Dof'a dalsa leşini zemine kazmıştılar.Adamın serisi sonuçta, dilediğine böyle efsane teknikler verebiliyor
@Alpamis gelip ittirdi mi ? Ben bir şeyden bahsetmiyorum olanı söylüyorum. Kafes kapanırken prenses göz yaşı dağıtıp, amiral dahil herkes bir saniye kafesi durdurmayı başarıp, keyif yapıyorlardı
Bir sıkıntınız varsa olayı bu şekilde sahnelendiren seri sahibine dair yazın
Açık bir şeyin neyini yorumluyorsun ?Amiral'e kimse göz yaşı vermedi la. Sadece yaralı olanlara verdiler. Haha kafesi 10 dourki bile olmayan kişiler ittirdi olay buydu. Ama herkes kafesi ittirecegine Dof'a dalsa leşini zemine kazmıştılar.
Amiral zaten sadece izliyordu. Adamın çizdiğini yorumlanmanda sıkıntı var. Yani böyle açık bir şeyi böyle yorumlayacaksan hiç tartışmayacagım.
Kim saçmalamış acaba yazdıklarını bir tekrar oku.Ben burada fizikten örnekler veriyorum sen kafana göre konuşuyorsun.Mangaka fiziği evrenine uyarlamış mı uyarlamış.Mihawk'a sırf bu yüzden flashback çiziyor kılıcını koka ile kaplatıyor.Ne kadar güçlü olursan teknik kullanırsan kullan kullandığın araç sağlam değilse bir anlam ifade etmez.Vallaha su dediğini hiç unutma bence Emre. Çünkü Dof olayını savunabilmek için baya bir saçmaladın benim gözümde. Çizik başka bir şeydir kılıcın kırılması başka bir şey. Mangalarda biz tahta kılıçlarla bile bir şeyleri kesebilen kimseleri görünce wow diyoruz çünkü işi tekniğe bağlıyorlar. Ateşi bile kesiyor bu adamlar bu seride işin haki ile alakası yok. Kılıç ustalarında teknik önemli.
Desene Dof teline b.haki yüklemese b.haki kullanan herkes aşar keser telini. Vallaha helal olsun.
Kafesi örneklerinin Dof'a zararı ne? Adamlar kendilerini kesmek isteyen kafese karşı savunuyorlar kendilerini. Ki çoğunluk olarakta halk için bunu yapiyordular. Kafes o kafesin içindeki bir çok kişinin kurtulamayacağı bir şeydi. Zaten üstün olduğunu söylüyoruz da Amiral'in kafese meteor indirmesi onu ortadan kaldırmaya bütün gücüyle uğraştığını göstermez. Sorsam sana Zoro ve Dof ne olur Zoro dieyeceksin belki de ama şimdi burda böyle yaziyon. O kadar adam Dof'a neden saldırmaya gitmedi önce bunun bir açıklamasını yapın. Amiral, Sabo, Zoro sadece bu üçü Dof'a ne yaparlar biliyoruz ve bunu siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Olay sadece kafesin sivillere zarar vermesini engellemek. Luffy'e de sırf bunun için Dof'u belli zaman içinde indirmeye çalıştı. Kafesin erken kapanmasının Luffy ile doğrudan ilişkisi yok. Diyecek başka bir şey de yok.Açık bir şeyin neyini yorumluyorsun ?
Orda bi dünya güçlü sayılabilecek kişi var kafesi iten daha sonra Amiral gelip ben de yardım edecem diyor. Ve yardım etmesine rağmen kafasin kapanması durmuyor.
Dof'a dalsaları değil kafesin ne kadar üstün bir yetenek olduğunu tartışıyoruz. Kafes Meteor'u nasıl dilimledi gördük, daha sonra amiral dahil herkesin gelip ittirdiğini de gördük. Yani işin özeti kafesin oldukça etkili ve güçlü bir teknik olduğu ortada. Bir şeyleri yorumlamamıza gerek yok gösterilmiş zaten tekniğin gücü.
Artı Fuji'nin ne yaptığını önemsemediğimi daha ilk mesajda yazdım amirali gündeme getirip duran sizsiniz
Kafesi örneklerinin Dof'a zararı ne? Adamlar kendilerini kesmek isteyen kafese karşı savunuyorlar kendilerini. Ki çoğunluk olarakta halk için bunu yapiyordular. Kafes o kafesin içindeki bir çok kişinin kurtulamayacağı bir şeydi. Zaten üstün olduğunu söylüyoruz da Amiral'in kafese meteor indirmesi onu ortadan kaldırmaya bütün gücüyle uğraştığını göstermez. Sorsam sana Zoro ve Dof ne olur Zoro dieyeceksin belki de ama şimdi burda böyle yaziyon. O kadar adam Dof'a neden saldırmaya gitmedi önce bunun bir açıklamasını yapın. Amiral, Sabo, Zoro sadece bu üçü Dof'a ne yaparlar biliyoruz ve bunu siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Olay sadece kafesin sivillere zarar vermesini engellemek. Luffy'e de sırf bunun için Dof'u belli zaman içinde indirmeye çalıştı. Kafesin erken kapanmasının Luffy ile doğrudan ilişkisi yok. Diyecek başka bir şey de yok.