O da güzel. Canlı olanı da varPek bilgim yok sağol bilginlendirme için.
Benim bildiğim hem seslendirme yapıp hem de en güzel şarkıyı seslendiren bu
: ))
Aynen ben de Croco gibi bekliyorum. Onun dışında stratejik de olabilir.
O da güzel. Canlı olanı da varPek bilgim yok sağol bilginlendirme için.
Benim bildiğim hem seslendirme yapıp hem de en güzel şarkıyı seslendiren bu
: ))
Aynen ben de Croco gibi bekliyorum. Onun dışında stratejik de olabilir.
Aynen gördüm bunu da : ))O da güzel. Canlı olanı da var
Hâlâ inanasım gelmiyor kadın tarafından seslendirildiğineAynen gördüm bunu da : ))
+ Naruto : ))Hâlâ inanasım gelmiyor kadın tarafından seslendirildiğine
Durmaz o orada. Benim merak ettiğim o çıkarken bir şekilde kargaşadan faydalanıp Bon-chan'da kaçar mı : ))Dofçuğumun aforizmalarını, İmpel Down'dan da duysak bana yeter.
Naruto'yu seslendiren Sabo'nun çocukluğunu seslendiriyor Goku da kadın. 80 yaşlarında.+ Naruto : ))
Zaten artık Dof demek Bonchan demek. Kaderleri birleşti onların, inşallah kirişi kırarlar.Durmaz o orada. Benim merak ettiğim o çıkarken bir şekilde kargaşadan faydalanıp Bon-chan'da kaçar mı : ))
O iş Luffy'de. Dünyayı turladıktan sonra yolu tekrar ID'ye düşecek. Hazır gelmişken Bon chan'ı kurtarayım diyecek. Dof da arada kaynar işte bir yerlere.Zaten artık Dof demek Bonchan demek. Kaderleri birleşti onların, inşallah kirişi kırarlar.
O iş Luffy'de. Dünyayı turladıktan sonra yolu tekrar ID'ye düşecek. Hazır gelmişken Bon chan'ı kurtarayım diyecek. Dof da arada kaynar işte bir yerlere.
Umarım öyle olur. Yoksa Dof kurtarırsa Luffy'e çok fena aforizma patlatacak sen hayallerinin peşinde koşarken arkanda bıraktığı arkadaşlarını ben topladım diyeZaten artık Dof demek Bonchan demek. Kaderleri birleşti onların, inşallah kirişi kırarlar.