Luffy'nin tabii ki bir marine askerinden ya da koramiralden fazla fiziki gücü vardır.O yorumları atanlar Luffy'e kor seviyesi fiziki kuvveti vardırı kastetmiyordur.Luffy'nin eleştirilmesine karşı çıkılmasından dolayı hafif sinirle karışık sert bir dille yazılıyor olabilir ama bu da Luffy'i hepten 10 doruki yaptığımız anlamına gelmiyor.Önemli olan işte kimle kıyasladığımız.Sen öyle dememiş olabilirsin ama,gömenler bu tarzda gömüyor,ha bana kalırsa ne katanın ne luffynin az fiziksel gücü,luffynin ki Kataya göre az olabilir bu normal
Bunu bende çok görüyorum bu aralar.Mesela birine bir karakterden güçsüz diyorsun çöp ilan etmişiz gibi muamele yapılıyor.Mesela Hajrudin'de Saka'dan güçsüz Sanji'de.Ama güçsüz demekle hangi güç seviyesini kastettiğimiz anlaşılmıyor.Ben Sanji'yi kastediyorum ama Hajrudin'i kastetmişim gibi muamele görüyorum.Luffy hakkında olumsuz bir yorum yaptığın zaman Luffy'den bütün meziyetlerini almış oluyorsun. Luffy'nin fiziksel gücü çok iyi değil dersin Luffy'yi 10 douriki yaparlar. Luffy Zoro kadar dayanıklı değil dersin Luffy'den dayanıklılık kavramını alır kenara atarlar, Luffy'nin silahlanması X kadar iyi değil dersin vay efendim derler vs. Ulan sanki Luffy korsan kral olmuş da biz adamı birilerinden güçsüz görüp eleştiriyoruz. Okuduğunu anlamayıp Luffy'nin kiminle karşılaştırıldığının farkına varmayan insanlar gelmiş seni beni yeriyor, Luffy eleştirilemez tavrı sergiliyor. Luffy her şeyde 100 puan olacak da bizim mi haberimiz yok ?
Eleştiriyorum işte, sana ne ?
Genele hitaben yazılmıştır.
Luffy eleştirilemez tavrı benimde çok dikkatimi çekiyor.:/