Sanji her zaman farklıdırLuffyden meyvesini al fos.Zorodan kılıçlarını al fos.Bir Sanji be fazlası olmayan
Sanji her zaman farklıdırLuffyden meyvesini al fos.Zorodan kılıçlarını al fos.Bir Sanji be fazlası olmayan
Uyanışlı-Uyanışsız.Hakili-hakisiz, G4'lü-G4'süz, meyveli-meyvesiz. Daha ne çıkacak acaba diye düşünüyor insan
Ondan da karizmasını almaya kalkarlar.Tabi yeterli yerleri var ise.Sanji her zaman farklıdır
Vay bu işi çözmüşsün Yarın öbür onu da diyecekler. Sormak istiyorum asıl Luffy hangisiUyanışlı-Uyanışsız.
O Doflamingo'da yapılıyor zaten ya Luffy'e uyarlamak zor değil.Uyanışlı-Uyanışsız.
Bilmem. Hele bir G5 çıksın, bir de G5'li-G5'siz muhabbetlerini de görelim de ondan sonra anlarız asıl Luffy'yi.Vay bu işi çözmüşsün Yarın öbür onu da diyecekler. Sormak istiyorum asıl Luffy hangisi
Biraz konu dışına çıktık ;D Resmi çeviri Viz diye biliyorum Gerekli Şeyler bir ara güya siteleri kapatıyordu Adamlar bilmem kaç yüz sayı geriden geliyor onları beklersek One Piece bitmez.Türkiye de bile satılıyor op.Aslında viz orjinal çeviri değil.Gereksiz şeyler yapıyor orjinal çeviriyi
Sen yazdığımı anlamamışsın.Daha sen geçen gün Doflamingo'nun dayanıklılığı, kendini iyileştirebilme özelliği ve Meyve'nin uyanışı ile Luffy'i oyalayıp kaçması,darbelerine direnmesi Doflamingo'nun meyvesinin ona kattığı güçten kaynaklanıyor diyordun meyvesi(UYANIŞI) onun meziyeti(güçlerinden) değil mi diyordun?Ne oldu Luffy'nin meyvesi oluncamı iş değişti?Luffy meyvesi sayesinde daha da dayanıklı bu kadar bu demek zor geliyor sanırım size.