Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun bandanası'da önemli bambaşka bir seviyeye geçiyor adam!

Önemli olan Luffy Zoro'dan güçlü mü değil mi?
Dayanıklı mı değil mi bunu da anlarım. Ama meyveli meyvesiz G4 lü G4 süz bunlara seri sonunda bile cevap bulmak zor olur.

Luffy'de Zoro'da meyve olsun ya da olmasın kılıç olsun ya da olmasın çok dayanıklılardır. Luffy meyve + haki ile kendini koruyorsa Zoro'da En iyi olmayı hedefleyen kılıç ustalığıyla ve haki ile savunma yapıyor.

Hangisi daha dayanıklı konusunda belki bir yere varılabilir ama neredeyse hiç meyvesiz görmediğimiz Luffy var bu tartışmanın çok bir sonucu yok sanki.
 
Daha sen geçen gün Doflamingo'nun dayanıklılığı, kendini iyileştirebilme özelliği ve Meyve'nin uyanışı ile Luffy'i oyalayıp kaçması,darbelerine direnmesi Doflamingo'nun meyvesinin ona kattığı güçten kaynaklanıyor diyordun meyvesi(UYANIŞI) onun meziyeti(güçlerinden) değil mi diyordun?Ne oldu Luffy'nin meyvesi oluncamı iş değişti?Luffy meyvesi sayesinde daha da dayanıklı bu kadar bu demek zor geliyor sanırım size.
Sen yazdığımı anlamamışsın.

Meyveli bir karakteri meyvesiz değerlendirmek bana göre de saçma bir şey.Dediğim şey şu.Sen lastik meyvesi dayanıklılık veriyor diyorsun.Lastik meyvesi Luffy'e dayanıklılık falan vermiyor sadece savunmasını artıyor.Marco'nun meyvesi Marco'ya dayanıklılık mı veriyor ? Hayır.Adam meyvesi açıkken acı hissetmiyor.O zaman nasıl dayanıklılığını ölçebilirsin ? Ya da başka bir örnek söyliyim.Zoro'nun bir saldırıyı haki savunması yapmadan yiyip verdiği tepki dayanıklılığını gösterir.Aynı saldırıyı b.haki+dayanıklılığı ile karşılaması savunmasını gösterir.Yani savunma daha genel bir şey.

O yüzden bana göre Zoro Luffy'den daha dayanıklıdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık