Şimdi o takıldı aklıma, Garp'la çarpışıyor, efsane, h.haki falan... sonra 500 ödül.Eski ödülü 500 üstü diye geçiyor. Tam belli değil.
Demek ki daha fazlaymış. Teşekkür ettim.
Şimdi o takıldı aklıma, Garp'la çarpışıyor, efsane, h.haki falan... sonra 500 ödül.Eski ödülü 500 üstü diye geçiyor. Tam belli değil.
Önemli değil. Jinbei'nin de belli değil mesela. 400 üstü.Şimdi o takıldı aklıma, Garp'la çarpışıyor, efsane, h.haki falan... sonra 500 ödül.
Garp'ın yaptığı müthiş bir şey aslında. Rastgele bir tek atma da değil olay. Sırf yumruğuyla o seviyedeki bir adamın silahını ezip tek atıyor. Harbiden hayvan yav bu Garp.Şimdi o takıldı aklıma, Garp'la çarpışıyor, efsane, h.haki falan... sonra 500 ödül.
O lord olduğu için takılmadım da bu adamda o da yok. Dedim belki yaş geçtikçe ödülü düşmüştür.Önemli değil. Jinbei'nin de belli değil mesela. 400 üstü.
Ödül artar ama azaldığını görmedik. Bir de kişi ölene kadar kalkmıyor ödül. Rayleigh'in başında var hâlâ.O lord olduğu için takılmadım da bu adamda o da yok. Dedim belki yaş geçtikçe ödülü düşmüştür.
@Raiden Keşke Luffy meyvesiz olsaymış diyorum Garp'a bakınca. Çok daha epik olmaz mıydı?
Bilmem. OP'un şu anki dinamikleriyle Luffy'nin dövüşleri bir yerden sonra sıkıcı olurdu bence. Meyvesiyle yaptığı değişik hareketler olsun, vitesler olsun Luffy'ye renk katan şeyler. Diğer türlü çok sıradan olurdu diye düşünüyorum.@Raiden Keşke Luffy meyvesiz olsaymış diyorum Garp'a bakınca. Çok daha epik olmaz mıydı?
En iyi meyveyi yedirdi. Hikaye içinde en sonda bir uyanış içinde uyanış der, lastik meyvesi en iyi meyve olur.Bilmem. OP'un şu anki dinamikleriyle Luffy'nin dövüşleri bir yerden sonra sıkıcı olurdu bence. Meyvesiyle yaptığı değişik hareketler olsun, vitesler olsun Luffy'ye renk katan şeyler. Diğer türlü çok sıradan olurdu diye düşünüyorum.
Aslında tehdit seviyesi düşünce ödülün düşmesi de mantıklı olurmuş. Tamamen kalkmaz tabi de. Kafa dede şu an hiç tehditkar değil mesela.Ödül artar ama azaldığını görmedik. Bir de kişi ölene kadar kalkmıyor ödül. Rayleigh'in başında var hâlâ.
Evet, bir noktadan sonra sıkacağı konusuna katılıyorum. Aslında şu an yaşadığımız da tam olarak bu. O yüzden haki gücü falan istiyoruz. Meyvesiz olsaydı da meyve yesin derdik.Bilmem. OP'un şu anki dinamikleriyle Luffy'nin dövüşleri bir yerden sonra sıkıcı olurdu bence. Meyvesiyle yaptığı değişik hareketler olsun, vitesler olsun Luffy'ye renk katan şeyler. Diğer türlü çok sıradan olurdu diye düşünüyorum.
Elini ayağına çekmiş. Ödülü en fazla durur. Düşeceğine ihtimal vermiyorum.Aslında tehdit seviyesi düşünce ödülün düşmesi de mantıklı olurmuş. Tamamen kalkmaz tabi de. Kafa dede şu an hiç tehditkar değil mesela.
Evet, bir noktadan sonra sıkacağı konusuna katılıyorum. Aslında şu an yaşadığımız da tam olarak bu. O yüzden haki gücü falan istiyoruz. Meyvesiz olsaydı da meyve yesin derdik.