Sendemi yaDoğru değil o teori. Doğrusunu yazayım. Mihawk gidip Rayleigh'i kesip denize atıyor. Tam acınası bir şekilde boğularak can verecekken ahtapot gelip bunu kurtarıyor işte.
Sendemi yaDoğru değil o teori. Doğrusunu yazayım. Mihawk gidip Rayleigh'i kesip denize atıyor. Tam acınası bir şekilde boğularak can verecekken ahtapot gelip bunu kurtarıyor işte.
Hatchan, Rayleigh'i geçirdiği bir gemi kazasından sonra kurtarıyor. Muhtemelen o kazada Rayleigh ağır şekilde yaralanmıştır. Bu bakımdan düşündüğünüz zaman, o kadar güçlü olmasına rağmen Hatchan'ın yardımı ile kurtulması saçma gelmez.
Hatchan, Rayleigh'i geçirdiği bir gemi kazasından sonra kurtarıyor. Muhtemelen o kazada Rayleigh ağır şekilde yaralanmıştır. Bu bakımdan düşündüğünüz zaman, o kadar güçlü olmasına rağmen Hatchan'ın yardımı ile kurtulması saçma gelmez.
Hiç yakışıyor mu sana şu güzel tartışma ortamını baltalamak...Doğru değil o teori. Doğrusunu yazayım. Mihawk gidip Rayleigh'i kesip denize atıyor. Tam acınası bir şekilde boğularak can verecekken ahtapot gelip bunu kurtarıyor işte.
Herkes kendisine yakışanı yaparmış. Bana yakışan da bu oluyor demek ki. :SHiç yakışıyor mu sana şu güzel tartışma ortamını baltalamak...
Bu ne gereksizliktir ya. Keşke ölsen.Hiç yakışıyor mu sana şu güzel tartışma ortamını baltalamak...
Kendisini bilmem de spoilerin geleceği yok gibiBu haftada mı op yok
Spoiler-vari şeyler var ama henüz onaylanmış bir bilgi yok. Bir Çince çıkıyor, bir Mandarince çıkıyor, bir başka bir şey.Kendisini bilmem de spoilerin geleceği yok gibi
Açıkçası ilk defa bu durum hoşuma gider: ))
Ben de başka bir dilden ingilizceye translete ile çevrilmişi yine translate ile Türkçeye çevirdim de başım ağrıdı resmen G4 farklı versiyondan başka bir şey anlamadım.Spoiler-vari şeyler var ama henüz onaylanmış bir bilgi yok. Bir Çince çıkıyor, bir Mandarince çıkıyor, bir başka bir şey.