Canın sağolsun bıremın.Luffy Yonkou karşısında şansı var. Kata dövüşü sonu anlarsınız bunu. O handikaplı hali ile Kata'yı aldı mı iyice anlarsınız.
Canın sağolsun bıremın.Luffy Yonkou karşısında şansı var. Kata dövüşü sonu anlarsınız bunu. O handikaplı hali ile Kata'yı aldı mı iyice anlarsınız.
Zoro'nun da sol kollar karşısında şansı var biremin.Canın sağolsun bıremın.
Hızını alamayıp Kaido'yu almasınZoro'nun da sol kollar karşısında şansı var biremin.
Yalnız ilerde Zoro'yu 4-5 kılıç kullanırken görebiliriz.
Sol koldan sonra sağ kol da sıra. Kaido'ya daha var. Aslında sınırı sağ kol pardon.Hızını alamayıp Kaido'yu almasın
Luffy kadar güçlü deyince bir gülme geliyorSol koldan sonra sağ kol da sıra. Kaido'ya daha var. Aslında sınırı sağ kol pardon.
Kidlere giden komutanın adı ve ne zaman gittiği geçmiyor. Oruç Snack'i yendikten sonra Cracker'i yollamışlar ve Cracker Oruç'u yenmiş. Bildiklerimiz bu kadar.Bu Snack'i Oruç reis yenmiş de ikiside tam güçmüymüş?
Kidleri vs yenen Snack'di galiba. Sonra Oruç'la kapışmamış mıydı? Yanlış da hatırlıyor olabilirim, bilenler yeşillendirsin.
Anladım, benim aklımda Kid'lerden sonra Oruç'la kapışmış diye kalmış. O yüzden Oruç'un galibiyeti üzerinde çok durmadım.Kidlere giden komutanın adı ve ne zaman gittiği geçmiyor. Oruç Snack'i yendikten sonra Cracker'i yollamışlar ve Cracker Oruç'u yenmiş. Bildiklerimiz bu kadar.
Bunca yıllık Luffy fanısın millet senden iyi biliyor meyve gücünü sen hala...