Bende Brook derim. Zaten Luffya ''san'' ekiyle konuşan tek kişi de o. O kadar yaşına rağmen inanılmaz saygılı konuşuyor. 2 de Robindir heralde.
Valla ben bu arc öncesinde Brook'u severdim.Bu sene tam favorilerim arasına girdi.@killz0ne
Reyizi adamdan saymayanın alnını karışlarım. Biraz daha ön plana çıkarsa adamdan sayanların sayısı artar belki de. Mesela bu arc'ta çok kişinin gönlünü kazandı.
Bege olayı Red'le senin aranda o yüzden o konuya girmicem.Yalnız ben son sayfalarda tartışılan Luffy eleştirilerine katılmıyorum. Luffy değişti dedim çünkü eski Luffy'nin IQ'su daha yüksekti. Çizimi de daha olgun duruyordu aynı zamanda. Eskiden kastım buydu.
Şu an ise yok Bege ile anlaşma yapmış yok şunu yapmış gibisinden cacıktan bile sayılmayacak saçma argümanlar var ortada. Ula bu adam ID'den yüzlerce suçluyu çıkardı, onlarla beraber yolculuk yapıp Ace'i kurtarmaya çalıştı. Ne Bege'si Allah aşkına? :/ Bu arc'ta davranış olarak Luffy beni hiç üzmedi, hiç hayal kırıklığına uğratmadı. Aksine artı puan toplamaya devam ediyor benden.
Luffy'i niye takan olmasın? Yeni tanıdığı adamlar bile emrine girebiliyorken bunu söylemek komedi.Zoro'nun Usopp konusunda koyduğu tepkiyi koyacak 2. bir adam söyleyin tayfadan. Jinbei dahil. İnanıyor musunuz? Luffy Usopp'un ayağına gidecekti. Zoro olmasa burada Luffy'yi takan olmazdı.
Burada derken siteyi kastettim.Luffy'i niye takan olmasın? Yeni tanıdığı adamlar bile emrine girebiliyorken bunu söylemek komedi.
Ben veriyorum Luffy bu konuda değişen biri değil. Zoro'yu dinledi onu hak vermiş olsa bile onun bakış açısı farklı. Normalde Zoro bu arc'ta Luffy-Sanji olayını da kabullenecek biri değildi. Luffy bu konuda yumuşak başlı biri.Burada derken siteyi kastettim.
Mangada takılmasından bahsedersek de, Zoro eğer Luffy'yi durdurup o konuşmayı yapmasaydı ne değişirdi? Bunun cevabını herkes kendine verebilir.