Ölçütlerden biri. 1 tip 2 karakter başka ne var ki zaten :/Yani tipsiz olunca trol oluyor. Trol ölçütümüz tip.![]()
Ölçütlerden biri. 1 tip 2 karakter başka ne var ki zaten :/Yani tipsiz olunca trol oluyor. Trol ölçütümüz tip.![]()
Beklediğimiz gibi olmayınca diyelim.Yani tipsiz olunca trol oluyor. Trol ölçütümüz tip.![]()
Ortada bir yanıltma yoksa trol olmaz. Mangaka sana taahüd mü verdi ki bu herifin yakışıklı çıkacağına da tipsiz çıkınca trol olsun. Güçlü çıkacağına verdi ama. Güçlü çıkmasa trol derdin.Ölçütlerden biri. 1 tip 2 karakter başka ne var ki zaten :/
Senin beklediğin gibi olmayınca. Seri senin beklentilerinle ilerlemiyor.Beklediğimiz gibi olmayınca diyelim.
Geçirdim. Kaido gibi bi azmanın yanında BM, Jack gibi hayvanatın yanında Katakuri etkisiz eleman bana göre. Karizmaları bile yok bunların yanında.Bence kafandaki denklemi tekrar gözden geçir![]()
Hemen genelleme yahu. Hep bunu yapıyorsunuz. Kata'nın kenb. hakisi Mama'dan iyi diye Mama'dan daha potansiyeli ya da güçlü mü oldu ? :/Bizim tayfa için bunu söylüyorsun farkındayım. :/ Dediğini doğru kabul edip onları işin içine katmayalım. Diğer tayfalarda her zaman kaptan-tayfa arası büyük farklar oldu. Katakuri'nin k.hakisinin Bigmom'ınkinden fazla olması sence de çok şaşırtıcı bir durum değil mi? Her zaman dediğimiz şey demişsin ama bu imparatorları benden çok daha fazla yücelten kişi de sensin aynı zamanda.
Not: Ayrıca ben okuduğum sayfalardan Katakuri'nin k.hakisinin Bigmom'ınkine kıyasla daha iyi olduğuna dair bir yazı göremedim açıkçası. "Partideki en belalı kişi." diyor Bege. Burada Bigmom'ı işin içine katmıyor bile. Hepimiz biliyoruz ki oranın en belalısı Bigmom. Yalnız suikast planı zaten onun üzerine olduğu için(Çerçeve düştüğünde geçici olarak Bigmom iptal ne de olsa) geriye Katakuri kalıyor.
Dolayısıyla senin için o söylemler gene erimiş olsun ama bu manga sayısından bu kanı çıkmıyor. Benim asıl derdim Bigmom yani. Katakuri'nin fare yakalamışlığı kadar Bigmom'ın kedi tutmuşluğu var. Katakuri istediği kadar eğitsin kendini, potansiyelin kralı anasında.
Baskı balata falan yanmıyor. :S Tayfada birisinin bir özelliğinin daha iyi olduğunu mangada gördüğümde tamam diyip düşünmüyorum bile.Hemen genelleme yahu. Hep bunu yapıyorsunuz. Kata'nın kenb. hakisi Mama'dan iyi diye Mama'dan daha potansiyeli ya da güçlü mü oldu ? :/
Nedense tayfada birinin bir özelliği kaptandan daha iyi oldu mu baskı balata yanıyor sizdeHemen kim daha güçlü olayına dönüyor. Niye abi ? Herşeyde mükemmel olan biri var mı ? Kaido teke tekte herkesi alır. Peki bu Tüm alanlarda full çektiği için mi ? Yoksa bazı özelliklerinin evrenin en iyisi olduğundan mı ? Anlatabiliyor muyum ?
Tamam Mama tabi daha güçlü ama Katakuri'deki kenbun. hakinin seviyesi şu zamana kadar gördüğümüz duyduğumuz en sağlam kenb. haki. Benim de bahsettiğim bu. Mama daha iyisini gösterene kadar Kata'nın kenb. daha iyi.
Olması gerektiği gibi. Çoğunluğun en vasıfsız gördüğü Fuji bile bu komutanları çiğ çiğ yer. Forumun yeni gözdesi Katakuri de dahil buna.Yalnız Animede Jack vs Fujitora ekibini göstermişler.
En son Jack gemiyle kafa kafaya girdikten sonrasını hatırlamıyor.
Uyandığında kan ter içinde. Artık Fujitora ne yapmışsa.