Ne hakisi o zaman?Fiiler o sahneler. Hem bak o zamanlar hakisi varmış ace'in (Galiba)
Ne hakisi o zaman?Fiiler o sahneler. Hem bak o zamanlar hakisi varmış ace'in (Galiba)
Wb korsanlarına katılmadan önce açmıyor mu hakiyi?Ne hakisi o zaman?
O saatte daha gözümü açmadan cevap verirsem öyle olur, evet.Wb korsanlarına katılmadan önce açmıyor mu hakiyi?
Ama hızlı ve sen Luffy'nin kazanma şatını hıza bağladın.Luffy meyvesiz de dayanıklı bir adam olmaması normal çünki 8 yaşında yiyiyor meyveyi. 8 yaşında bi çocuktan nasıl bi dayanıklılık bekliyorsun ki?
Şuan ki Teach'i alması imkansız. Ikınsa iman power da alsa, Teach Luffy'i tuz buz eder.
Farkındaysa extrem bi durum var ortada. Adam da 2 meyve var belki daha fazlası ve meyvelerden birisi dünyayı yok edebilecek meyve.Ama hızlı ve sen Luffy'nin kazanma şatını hıza bağladın.
Hızına yetişemiyorsa, deprem meyvesiyle nasıl vuracak ?Farkındaysa extrem bi durum var ortada. Adam da 2 meyve var belki daha fazlası ve meyvelerden birisi dünyayı yok edebilecek meyve.
E.oda ace haki biliyor demiş. Ace zamanında haki tanıtılmamıştı ve gösterilmemişti daha yani haki bilse nolur bilmese nolur. Yani demek istediğim gösterilmedikten sonra bazı şeylerin anlamı kalmıyor. Ben meyvesi etki etmeyince havada dağ sola savrulan bir ace görüyorum dövüş tekniği felan görmüyorum.@Historia
Mangaka özellikle Van Auger'in ağzından "temel dövüş yetenekleri muazzam" dedirtmişken, gelmiş burada "meyvesi olmayınca Ace bi işe yaramıyodu" demeye getiriyorsun. Sana mı inanalım mangaya mı.?
http://kissmanga.com/Manga/One-Piece-Digital-Colored-Comics/Chapter-441?id=328681#15
Her şeyin gösterilmesi gerekmez, şuana kadar Roger'ın da herhangi bir şeyini görmedik ama kral ve en güçlü olduğunu kabul ediyoruz. Senin için bir anlamı olmaması seni bağlar, yazar demişse öyledir.E.oda ace haki biliyor demiş. Ace zamanında haki tanıtılmamıştı ve gösterilmemişti daha yani haki bilse nolur bilmese nolur. Yani demek istediğim gösterilmedikten sonra bazı şeylerin anlamı kalmıyor. Ben meyvesi etki etmeyince havada dağ sola savrulan bir ace görüyorum dövüş tekniği felan görmüyorum.
dövüş tekniği iyi olabilir ama gösterilmedikten sonra ve tam tersi gösterilince benim böyle bir çıkarım yapmam gayet normal. Sanji doflamingoyu durdurunca dofi nihayet güçlü biri geldi diyor ama sanji 2dk ha dayandı ha dayanmadı. Yani şimdi bu olaydan kimse sanji güçlü çıkarımı yapamaz.
Beni de anlamaya çalış birşey anlatılmış olabilir ama gösterilmedikten sonra ne anlamı var. Ayrıca temel dövüş gücü muazzam yazıyor benim okuduğum yerde yani augen genelleme güç tespiti yapmış yani sadece yakın dövüş yetenekleri felan değil.
Beni yanlış anlamayın amacım acei gömmek değil çocuğun muazzam bir savaş gücü var alabastada gemileri nasıl batırdığını bende gördüm amacım sadece sabo ace farkını anlatmaktı.
Güzel şarkı çalıyor, geçirir elbet. Kaido'nun rakısının yakına efkarlı şarkılar çalarak gaz veriyormuş bu günlerde, öyle duydum.Yumruk geçirebiliyorsa dediğinden attım onu. Apoo'da felekten gece geçirir ama nasıl.