WB'yi falan yağmalarlar mı? Kk olacak adamın mezarını karışlayanı oyarlar.Mezar mı kalır öyle yağmalarlar.
WB'yi falan yağmalarlar mı? Kk olacak adamın mezarını karışlayanı oyarlar.Mezar mı kalır öyle yağmalarlar.
Seri sonu Barto birinin mezarına işer ama kim olacağını kestiremiyorum.WB'yi falan yağmalarlar mı? Kk olacak adamın mezarını karışlayanı oyarlar.
Nöbetçi mi var sanki başında yağmalanmazsa saçmalık olur.WB'yi falan yağmalarlar mı? Kk olacak adamın mezarını karışlayanı oyarlar.
Bizimkilere işemez de Akainu falan iyi olur.Seri sonu Barto birinin mezarına işer ama kim olacağını kestiremiyorum.
Yağmalanırsa sonları da kötü olur, o manada dedim. İstihbarat halledilir yani o kişiler bulununca sonları kötü olur.Nöbetçi mi var sanki başında yağmalanmazsa saçmalık olur.
Belki de Gekko Moria gibi biri güç için yağmalar belli olmazBizimkilere işemez de Akainu falan iyi olur.
Yağmalanırsa sonları da kötü olur, o manada dedim. İstihbarat halledilir yani o kişiler bulununca sonları kötü olur.
Bir de bunlar öyle bir sembol olurlar ki en tekinsiz adam bile saygı duyar.
Yazar öyle şeylere izin vermez ama eh tabi insan böyle düşünüyor.Belki de Gekko Moria gibi biri güç için yağmalar belli olmaz
Ben o evrende olsam şahsen riskleri göze alır o Zoro'nun kılıçları çalardım. Meyve fiyatına satarsın.
Akainu yada Teach olabilir.Bizimkilere işemez de Akainu falan iyi olur.
Yağmalanırsa sonları da kötü olur, o manada dedim. İstihbarat halledilir yani o kişiler bulununca sonları kötü olur.
Bir de bunlar öyle bir sembol olurlar ki en tekinsiz adam bile saygı duyar.
Belki de Gekko Moria gibi biri güç için yağmalar belli olmaz
Ben o evrende olsam şahsen riskleri göze alır o Zoro'nun kılıçları çalardım. Meyve fiyatına satarsın.
Kesinlikle, onun için lütfen yaygın teorileri takip et ve neyi görmek istemediğimizi gör : ))Fan çizimleri ve teorileri gerçekleşsin istemiyorum ben, spoiler yemek gibi oluyor.
Not alındı.Kesinlikle, onun için lütfen yaygın teorileri takip et ve neyi görmek istemediğimizi gör : ))