Kalbim acıdı olmasın böyleO şekilde de yorumlanabilir ama böylesi bambaşka be.
Kalbim acıdı olmasın böyleO şekilde de yorumlanabilir ama böylesi bambaşka be.
Bence de olmasın zira gördük.Kalbim acıdı olmasın böyle
Olsun ya niye öyle diyorsun.Bence de olmasın zira gördük.
Zoro'nun ashurası, göstermediği güçleri, sağlam hakisi, aşmış dayanıklılığı ve muhtemel şeytani gücü var. Bakınca Zoro rahat alır Kata'yı.Olsun ya niye öyle diyorsun.
Hazır Katakuri bizim gemideyken kapıp kaçalım onu.Zori de ölsün.
Mangadan fırlayıp bizi de alacak diye korkuyorumZoro'nun ashurası, göstermediği güçleri, sağlam hakisi, aşmış dayanıklılığı ve muhtemel şeytani gücü var. Bakınca Zoro rahat alır Kata'yı.
Alır, Zoro bu yapabilir yani. Oda'yı tehdit falan ediyormuş en güçlü beni yapacaksın diye. Kaptanına saygıdan bunu göstermiyormuş. Öyle bir dedikodu var.Mangadan fırlayıp bizi de alacak diye korkuyorum
Fan çizimleri ve teorileri gerçekleşsin istemiyorum ben, spoiler yemek gibi oluyor.Olsun ya niye öyle diyorsun.
Bataklık yutuyor, küçülme yok. Muhtemelen meyve dipsiz bataklık gibi çalışıyor. İçi dışından büyük de diyebilirsin bundan dolayı.caribou'nun meyvesinin çalışma prensibi nasıl ?
bataklığına çektiği şeyleri küçültebiliyor mu yoksa tardis gibi içi dışından büyük mü ?
Mezar mı kalır öyle yağmalarlar.O şekilde de yorumlanabilir ama böylesi bambaşka be.