Beni yazmamışsın, üzdü.Misal bakın. Burada bile zayıf halka olarak Mingo görülüyor. Mingo amiral seviyesi olsa böyle mi olurdu ? Mingo'yu amiral olarak gören sizden başka kimse olmaması garip değil mi @Millennium Wizard, @Daredewill ?
Beni yazmamışsın, üzdü.Misal bakın. Burada bile zayıf halka olarak Mingo görülüyor. Mingo amiral seviyesi olsa böyle mi olurdu ? Mingo'yu amiral olarak gören sizden başka kimse olmaması garip değil mi @Millennium Wizard, @Daredewill ?
3 etti. 4. aranıyor ???Beni yazmamışsın, üzdü.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar çünkü bir biz kaldık o yüzden.3 etti. 4. aranıyor ???
Velhasılı 3-5 kişi. Çok yetersiz.
Doflamingo niye bu kadar ezikleniyor anlamak güç. Kraker'ın içinden geçer o adam Katakuri ile de kafa kafaya dövüşür ama yenilir. Amiralle kıyaslanması ise hata. Mihawk ve türevlerinin de öyle. Kizaru, Aokiji, Sakazuki dedim mi akan sular durur.
Öyle olsaydı önce Zoro'cular biterdiDoğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar çünkü bir biz kaldık o yüzden.
Onlar yenişemeden ayrı düştü ama dövüş devam etse Akainu ölürdü orası kesin. Yine de beyazsakal ile Mihawk veya Dof bir mi?Beyazsakala bunları yapan bu isimlere neyer yapmaz.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar çünkü bir biz kaldık o yüzden.
Akan suların durduğu kesin zaten.Amiraller seri bitiminde bile yenilmiş kabul edilmeyecekler.
Yani şu an bile Akainu beyazsakala yenilmedi hatta neredeyse o yendi öldürdü diyenler var.
Beyazsakala hiçbirşey yaptığı yok.Beyazsakala o savaşta koramiraller koramiral bile etmeyen adamlar mızrak,mermi ne bulursa yaralayabiliyor.Bütün saldırılara açık.Böyle bir durum varken ölümcül magma meyvesi bir amiral açık bulunca biraz iş yapsın değil mi yoksa ayıp olur.Onlar yenişemeden ayrı düştü ama dövüş devam etse Akainu ölürdü orası kesin. Yine de beyazsakal ile Mihawk veya Dof bir mi?Beyazsakala bunları yapan bu isimlere neyer yapmaz.
Valla Beyazsakal o kafasındaki ve göğsündeki yarayla maksimum 2-3 saat daha yaşardı. Hesapla sonucu.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar çünkü bir biz kaldık o yüzden.
Akan suların durduğu kesin zaten.Amiraller seri bitiminde bile yenilmiş kabul edilmeyecekler.
Yani şu an bile Akainu beyazsakala yenilmedi hatta neredeyse o yendi öldürdü diyenler var.