Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani Sanji hiç bir şey yapmayıp kucaģına bir paket içinde Zeffin kafasının gelmesini bekleyecekti.

Burada durumun açıklaması manga sayfaları ile beraber onlarca kez yapildı.Gerizekali diye adlettiğimiz Luffy dahi olayı anlayıp yemem bunlari Sanji bana gerçeği söyle demesine rağmen,bana vuruyorsun ama asıl canı acıyan sensin demesine rağmen forum ahalisinin ısrarla anlamamaya çalışmasına ne desem bilemiyorum.Adam adaya gidiyor ve tehditleri bilmesinr rağmen o işleri geçeceksiniz evlenmeyeceģim diyor ama ne zaman Luffy esir düşüyor o zaman mecbur kalıyor kendini feda etmeye.
BM den bu sefer de kurtuldular diyelim.Sanji eastblue ya nasıl dönecek şimdi nw den ? BM 1 telefonla orada adamı varsa gene öldürtür.Baya kendi başına her haltı yapmaya çalıştı.Ailesine evlilikle,yine evlilikle de luffy ve tayfasına yardım edecekti.Ama safın tekiymiş karşısında yonkou var sanji kim ? Şuan usop dan değersiz karakter sanji.

Brook ve Sanji'nin tayfadaki en hızlı koşan karakterler oldukları E. Oda tarafından söylendi en son ki SBS'de.

Soru; 100 ya da 50 metre koşu yarışı olsa tayfadaki sıralama ne olurdu gibi bir şeydi. Sıralamada eğer bir karıştırma yapıyorsam affedin ama hafızamda kalan şöyle bir sıralama;

1) Brook
2) Sanji
3) Luffy
4) Chopper
5) Zoro
6) Nami
7) Usopp
8) Robin
9) Franky

Yahu kim kesecek Zeffin kafayı?

Şimdi ne oldu ? BigMom yine düşman oldu? Şimdi kesmeyecek mi?

Ezik Vinsmoke tehdit birşey ifade etmemeli mesele burda. Tayfa tehditleri dikkate alacaksa denizlere açılmanın anlamı yok.

Amaç zaten bir arada her zorluğa karşı gelmek.
İyide biz durumu Big Mom olarak öğrendik.Yani tehditi yapan Big mommış gibi gösterildi bize.Zaten reiju Sanjiye sevdiklerini tehdit edenler biz yani vinsmokelardır deyince biz anladık Zeffi tehdit edenlerin vinsmoke olduklarını.

Zeff vs çok severim, hepimiz severiz bu tarz karakterleri de gençler yani herkesin de belli bir gücü vardır. Korsanlar Kralı da olsan sevdiklerini kaybedersin.

Luffy aslında "herkesi koruyacağım" diyerek çok duygusal ama biraz üstüne düşününce de çok saçma olduğu anlaşılan bir laf etti zamanında.

Zira Alabasta'da "herkesi korumaya çalışan" Vivi'ye bizzat kendi söylediği gibi; "insanlar ölür."

Brook ve Sanji'nin tayfadaki en hızlı koşan karakterler oldukları E. Oda tarafından söylendi en son ki SBS'de.

Soru; 100 ya da 50 metre koşu yarışı olsa tayfadaki sıralama ne olurdu gibi bir şeydi. Sıralamada eğer bir karıştırma yapıyorsam affedin ama hafızamda kalan şöyle bir sıralama;

1) Brook
2) Sanji
3) Luffy
4) Chopper
5) Zoro
6) Nami
7) Usopp
8) Robin
9) Franky
Bu düz koşu ama.İşin içine g4-g2 girmiyor.Brook kemik olduğu için su üstünde bile koşuyor ya.Hız değil bak koşu.

Bu düz koşu ama.İşin içine g4-g2 girmiyor.Brook kemik olduğu için su üstünde bile koşuyor ya.Hız değil bak koşu.
Koşuda birinci olmak, koşanların hız ile ilişkili değil mi ? Brook'ta kemik olduğundan değil su üzerine çok hızlı bir şekilde bastığı için su üzerinde koşabiliyor.

Ha ben de işin içinde g2-g4 falan olduğunu zannetmiyorum; ancak söylediğin "hız değil, koşu" önermesinin yanlış olduğu yönünde ki fikrimi değiştirmiyor bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık