Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuç ? Emirlerini dinliyor. :oleyo2:

Bu işlerde ebedi dost ya da düşmanlık olmaz, kişisel çıkar olur. Kaido meselesinde de Apoo omurgasını ortaya komuştur. :flaugh:
Emir komuta ilişkisi farklı. Adam el pençe durmuyor. Yeri geldi mi olayları bizzat sorguluyor. Gitmiş paşa paşa Doflamingo saçmalığını öğrenmek için Gorosei ile laf dalaşına girmiş. Daha ne olsun.

Sanjinin Luffyi dövdüğü bölüm okuyup sinirleniyorum...

Yanlış yaptı çok yanlış. Luffy gibi kaptana yapılmaz bu.

Şimdi diyeceksiniz kimse ölmeyecekti, Luffy her türlü kurtaracaktı. Bunu sadece biz biliyoruz serinin içindeki karakter nereden bilsin. Bir de oradaki psikolojiyi anlamak lazım. O çaresizliği. Luffy de asıl canı yanan sensin diyordu.

Sanji açısından bakıyorum, çaresiz.

Luffy açısından bakıyorum, üzücü.

Dışardan bakıyorum, dram dolu. :(
Bakış açısı işte.

Aklıma şu fıkra geldi.

"Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunmaktadır. Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır.

Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın niçin böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar.

Kimyacı, ""adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış"";

fizikçi, ""adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş"";

jeolog, ""burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanin taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak yangin olasılığını azaltmayı amaçlamış"";

matematikçi, ""sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış"";

antropolog, ""adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş"".

Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar.,

Adam cevap verir: - ""Boru yetmedi."""

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık