Reddit'te elemanın biri farketmiş:
Ahahaha Barto ya, biz de burada çantada ne var diye tartışalım
Ben o çantayı unutmuşum Bile. Helal olsun fark edene.Reddit'te elemanın biri farketmiş:
Ahahaha Barto ya, biz de burada çantada ne var diye tartışalım
Evet Ace'in seiyusu da çok yetenekli bir adam. Dragon Ballda da Piccolo'yu seslendiriyor.Adamda yetenek var. Ayrıca Don Krieg'i de seslendiriyor. Oldukça kalın bir sesi var. Ace'i seslendiren Akainu'yu seslendirenden 15 yaş büyük. Oldukça mülayim birine de benziyor Fuhimiko Tachiki. Bu adamdan mı çıkıyor o ses diyor insan
Animedeki KaidoŞu kırmızı benekler harbi çok kötü ya normalde de böyle mi? Animede böyle yapmışlar çok kötü olmuş.
Üstteki resim benim başka bir Sitedeki avatarım. Çok şekil duruyor KaidoAnimedeki Kaido
Oda böyle tasarlamış yani. Fena durmamış bence.
Rengi toei değiştirmiş olabilir oda nın renkli çizimi var mı acabaAnimedeki Kaido
Oda böyle tasarlamış yani. Fena durmamış bence.
Daha o kısımların renklisi yok. En son 78. cilt çıkmış renkli manga. Kaido 79. ciltte ilk defa gözüküyor.Rengi toei değiştirmiş olabilir oda nın renkli çizimi var mı acaba
Peki g4te o kırmızılıklar var mı normalde? Toei onu da iğrenç yapmıştı çünkü :/Daha o kısımların renklisi yok. En son 78. cilt çıkmış renkli manga. Kaido 79-80. ciltte ilk defa gözüküyor.
Tüm ciltler yok bende Google'dan bir bakayım hele.Peki g4te o kırmızılıklar var mı normalde? Toei onu da iğrenç yapmıştı çünkü :/
Sana zahmetTüm ciltler yok bende Google'dan bir bakayım hele.