Sınırsız g4 ve uyanışla -artık neyin uyanışı ise- Yonkou indirir zaten, Katakuriyle uğraşmaz.Luffy şuan Nekomamushi'yi yensin öpsün başına koysun. Katakuri'yi anca sınırsız g4 veya uyanış ile yenebilir.
Sınırsız g4 ve uyanışla -artık neyin uyanışı ise- Yonkou indirir zaten, Katakuriyle uğraşmaz.Luffy şuan Nekomamushi'yi yensin öpsün başına koysun. Katakuri'yi anca sınırsız g4 veya uyanış ile yenebilir.
Kedi ne ya yok pedro :/Luffy şuan Nekomamushi'yi yensin öpsün başına koysun. Katakuri'yi anca sınırsız g4 veya uyanış ile yenebilir.
Sınırsız g4 ile anca amiral gücünde olur zaten. Katakuri'yi de minimum Marco-ıshoo ayarı adam uzun süre dövüşten sonra indirir.Sınırsız g4 ve uyanışla -artık neyin uyanışı ise- Yonkou indirir zaten, Katakuriyle uğraşmaz.
Jack ile Cracker denktir.Kedi ne ya yok pedro :/
Her yeni görünen karakteri amiralden aşağı yapmaktan bıktığın gün belki :/He bir de şunu da diyeyim. Her yeni çıkan karakteri amiral ilan etmekten bıkmadınız değil mi?
İki yıl sonr açıkan Amiraller çok uyduruklar hani denizcilerde adam kalmadı iki tane monte edelim der gibi olmuşlar@Korsanlar ''Kralı''
Bu arc'tan sonra Wano arcı yaşanacak diye şeettim onu. Kaido Wano'da düşmeyecekse o zaman işin rengi değişir elbette. Hem sağ kol başka bir sağ kolu alamaz mı la hayırdır? :S
@Millennium Wizard
"Kafadan 1 - 0 önde başlıyorlar" E aynen öyle. :/ Asıl siz neyini gördünüz bu adamların bilmiyorum ki. Mf'de bu seviyedeki adamların çaplarını ben yeterince gördüğümüzü düşünüyorum.
@RedTeroR
Bizim k.haki de az buz değil hani.
Şimdi bak kimse amiral ilan etmiyor.Bu adam çok güçlü sağ kolun hakkını verecek diyor.Ancak gördüklerimize göre konuşursak Marco mesela amiral seviyesi.Amiral kadar saldırı gücü olmayabilir ama savunmayla dengeliyor toplamda amiral ediyor.Bunaklarda adama kalan tayfayla şans veriyorlar.@Korsanlar ''Kralı''
Bu arc'tan sonra Wano arcı yaşanacak diye şeettim onu. Kaido Wano'da düşmeyecekse o zaman işin rengi değişir elbette. Hem sağ kol başka bir sağ kolu alamaz mı la hayırdır? :S
@Millennium Wizard
"Kafadan 1 - 0 önde başlıyorlar" E aynen öyle. :/ Asıl siz neyini gördünüz bu adamların bilmiyorum ki. Mf'de bu seviyedeki adamların çaplarını ben yeterince gördüğümüzü düşünüyorum.
@RedTeroR
Bizim k.haki de az buz değil hani.
Marco-Issho aynı seviye oldu ve Katakuri de direkt onlara katıldı yani. Bak sınırsız g4 diyorsun. Sınırsız g4 ile Luffy amirali haşat eder. Uyanışı falan boş ver!Sınırsız g4 ile anca amiral gücünde olur zaten. Katakuri'yi de minimum Marco-ıshoo ayarı adam uzun süre dövüşten sonra indirir.
Yonkou indirmesi için ya hakisini arttıracak yada uyanış-artık neyin uyanışı ise-
Her şeyden mesaj çıkaran forum vasıfsız Fuji'den gereken mesajı aldı bence. Adama yürümeyen kalmadı.He bir de şunu da diyeyim. Her yeni çıkan karakteri amiral ilan etmekten bıkmadınız değil mi?
Meyvesini yeni kontrol edebilen bir amiral Marco gücündedir bana kalırsa.Marco-Issho aynı seviye oldu ve Katakuri de direkt onlara katıldı yani. Bak sınırsız g4 diyorsun. Sınırsız g4 ile Luffy amirali haşat eder. Uyanışı falan boş ver!