Vistaya kurduğu cümleler ile Daza kurduğu cümeler arasındaki farka bir bak yav.İlla resim atayımMihawk, Daz Bones'un da ismini biliyor ne diyelim kendisine rakip gördüğünü mü?
Seride verilen izlenim Mihawk>Shanks veya Shanks>Mihawk değil Shanks=Mihawk doğrultusunda bu yüzden çoğu kişi Mihawk'ı Shanks'ten üstün görmüyor. Açıklama konusuna gelirsek, Dostoyevski diyor ki Mihawk unvanı devraldığında Shanks'in unvan sahibiyle kapışmamış olma durumu söz konusu olabilir. Fakat akabinde Shanks'le olan dövüşlerinde yenişemediklerinden unvan Mihawk'ta kalmıştır ki bu gayette mantıklı bir açıklama. Fakat Shanks kılıç ustası ve Mihawk'tan daha iyi diyenlerin getirdiği açıklama tamamen absürt ve saçma duruyor
Ben öyle bir izlenim alamadım.Bir yerden bakınca birisi,diğer yerden bakinca da birisi üstün oluyor.
Bir savın mantiklı olması için öncelikle belli başlı bir sağlam temele oturması lazım.Buradaki sağlam temel ise Mihawk=Şenks savı.Ne yenişemedikleri ile ilgili bir bilgi,ne o sırada ünvanın Mihawkta olduğuna dair bir bilgi, ne de bu ünvan için ünvan sahibini yenmen gerektiğine dair bir bilgimiz yok.Ünvanlari halk veriyor her zamanki gibi.Wb nin halk nezdindeki ünvanı da en güçlü adam.Buradan bakarsak halk vermiş yine ünvanı Mihawka.Bunun için illa öncekini yenmen gerekmiyor.Gidip ölmüştür bir yerlerde ve halk da ünvanı şenks var iken Mihawka layık görmüştür.Üstelik Rayleighi katmıyorum bile işin içine.
Dediğim gibi sağlam bir temel olursa ben her savı kabul eder saygı duyarım.Lakin ulaşacağın sonuca göre bazı yerleri sağlam temellere oturtmuyorsan o görüşe uzak dururum.Bu yüzden Şenks=Mihawk savi bana göre yanlıştır.