Bence bu defa olur, çünkü yonkou tokatladıHayatta 250 birden vermez çok pinti ödül konusunda
Bence bu defa olur, çünkü yonkou tokatladıHayatta 250 birden vermez çok pinti ödül konusunda
Ben de ödüllerin artmasını istemiyorum sanırım. Biraz şansa bala ortalığı karıştırıp kaçıyorlar ya inşallah ödülleri artmazBence bu arc ödüller artmaz. Ya Wano'da artar ya da bir sonraki arc.
İki yıl aradan sonraki en çok beğendiğim arc, bir geçiş arcı olmasına rağmen Zo'ydu. Atmosferi gerçekten çok iyiydi ve verdiği bilgiler hiç fena değildi. Tüm Kek'in ise ciddiyetten uzak, çocuksu atmosferini bi türlü sevemedim. Bana göre, Linlin'in çocukluğunun anlatıldığı fb, bu arcın tamamından daha iyiydi. Keşke Linlin hep çocuk kalsaymış, efsane bir çocukluğu var..Sonu için başka beklentilerim vardı ve bildiğimiz karakterlerden beklemediğimiz hareketler gördük. Buna rağmen iyi bir arctı. 2 yıl aradan sonraki en iyi arctı. Belirsizliği ve bazı karakterlerin tasarımı çok iyiydi bence.
İroni yaptığını düşünüyorum. Anlaşılan hemfirikirizNeredeyse mükemmel bir arc'tı ve son birkaç bölümü beğenmemiş olsam da dahiyaneydi.
Sadece Luffy bozza iyi, Sanji'si ayrı dert, Linlin'i başka bir karın ağrısı, arcın işlenişi desen berbat... :/Son 2-3 bölüm hariç güzel gidiyordu.
Ne zaman Luffy entrersan entresan şeyler yapmaya başladı sıvama başladı benim açımdan.
Reis genelde hata yapmadığı için ne olduğu belirsiz olaylarla suçlama yapıyorlar.Ne idüğü belirsiz bir yerde ne idüğü belirsiz dev çocuklar yüzünden reisi gömmek
Kesinlikle ironi değildi, emin olabilirsin.İroni yaptığını düşünüyorum. Anlaşılan hemfirikiriz