Zoro ile Sanji arasındaki fark öylesine büyük ki Zoro Sanji ile kıyaslıyor kendisini. Luffy'nin Sanji'yi 1000 adam gücünde diyerek övmesine karşılık 2000 adam gücündeyim denmesine "Yav he he" deniyor.Saygı duyarım. Ben Zoro=Luffy düşüncesindeyim. Hep söylüyorum. Ancak manga koyuyorum, eski diyorlar. Databookta direk yazıyor eşit oldukları, databook güvenilmez diyorlar. Ben de şimdilik kabuğuma çekildim bu konuda.
Benim elimde en azından bir 3-4 sahne vardır, Sanji'nin Zoro'dan etkilendiği. Tam tersi sahneler de varsa bunu kabul etmem gerekir ama olduğunu sanmıyorum.
Databookta öyle bir şey denmediği kaç defa açıklandı burada Smoker tarafından. hdbfresh'in de açıkladığı olmuştu galiba tam emin olmasamda. Kabuğuna çekilmen onlar adına iyi olmuş.
En basitinden mangakanın aklında Luffy=Zoro fikri olsaydı belli ederdi zaten. :S Öyle databook filan kanıt göstermene gerek kalmazdı. Sanji'nin Usopp'dan güçlü olduğunu ikna olman için databookta yazması gerekmiyor değil mi? Mangaka verirdi zaten mesajı. Ama bizim forumda olaylar Zoro fanlarının birbirlerini onaylayarak kendilerini tatmin etmeleri şeklinde ilerliyor.