Tamam dikkat ederim afiyet olsun.Hahahahaha
Yapmayın şöyle şeyler, insanlar içerken okuyor yorumları
Tamam dikkat ederim afiyet olsun.Hahahahaha
Yapmayın şöyle şeyler, insanlar içerken okuyor yorumları
Yine kelime oyunları. Seni sinsiiShanksa bi şey olmaz. Oda ölmeden o da ölmez.
Yerinde oldu ama.Yine kelime oyunları. Seni sinsii
Kibirli ve sinsiyi biliyorum. Ukala nereden çıktı??Yerinde oldu ama.
O değil de bu ara çok fazla kötü özellik atfedildi bana. Ne pislikmişim ben öyle. Kibirli, sinsi, ukala falan.
Çok bilgi var öyle ama güvenilir bulunmuyor. Hatta bazı yerlerde buradan bi şey söylesen dalga geçiyorlar.5 databooktaki önemli bilgilerin bir araya getirildiği bir link buldum. İncelemenizi tavsiye ederim. İlginç bilgiler var.
Dikkat: Bazı bilgiler tabularınızı yıkabilir, nefsinize ağır gelebilir, seriyi sorgulamanıza yol açabilir. Ya da hiçbirisi olmasın diye databookları reddedebilirsiniz.
Kaynak İngilizce'dir.
Yazanlardan ben sorumlu değilim. Keyifli okumalar.
Biliyorum. Yine de okumak isteyenler vardır diye paylaştım. Benim için güzel bilgiler var.Çok bilgi var öyle ama güvenilir bulunmuyor. Hatta bazı yerlerde buradan bi şey söylesen dalga geçiyorlar.
Yahu olmaz o kadar. Ace'i bile çizdi mangaka 1 bölüm kadar dövüşünü. İndi bitti yapmaz hayatta Shanks'ı. Yonko bu Mustafa.İşlenmeyecek. Arc bitiminde haberci kuş geçerken gemiye bir gazete atacak. Başlık ise "Akagami Shanks acı şekilde can verdi! Yonkou Karasakal'ın durdurulamaz yükselişi devam ediyor!" Luffy 2 ağlayacak sonra da bitti gitti. Gelsin yeni arc xD